Luistervoorbeeld
€ 9,99

Beschrijving

Op Echt Gebeurd onderweg zijn korte, indringende, bijzondere en soms heel grappige reisverhalen gebundeld, verteld door mensen die het zelf hebben meegemaakt. De mooiste verhalen verzamel je als je op reis bent. En nu maar hopen dat je ze kunt navertellen. Dit is het tweede luisterboek van Echt Gebeurd: een maandelijkse middag waarop mensen waargebeurde verhalen vertellen die ze zelf hebben meegemaakt – geïnspireerd op het zeer populaire Amerikaanse The Moth.

Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal en Micha Wertheim zijn al zes seizoenen bezig met het verzamelen van deze verhalen. Op dit luisterboek staan de beste reisverhalen; van een soldaat in Uruzgan, maar ook van een jongen die graag alleen wil zijn in Parijs. Van een meisje dat in Denemarken hevig bevriend raakt met een Keniaanse, maar ook van iemand die na een Caribische cruise zint op wraak. Daarnaast lezen er mensen voor uit hun puberdagboek – want de puberteit is een reis die niemand zonder kleerscheuren doorstaat.

Met verhalen van: Kees van Amstel, Wassili Athanasiades, Jet Berkhout, Elissa Capelle, Paulien Cornelisse, Nina de la Croix, Joep van Deudekom, Yvonne Kruiper, Joost Nijssen, Erik Punt en Eva Maria Staal.

Inhoud
1. Introductie door Micha en Paulien
2. Eva Maria Staal - Vliegtuig
3. Kees van Amstel - Reisleider
4. Elissa Capelle - Vriendin
5. Wassili Athanasiadas - Opbouwmissie
6. Nina de la Croix leest voor uit haar puberdagboek
7. Herintroductie door Micha en Paulien
8. Paulien Cornelisse - IJsland
9. Yvonne Kuiper - Dubbelganger
10. Erik Punt - Duisternis
11. Jet Berkhout - Cruise
12. Joep van Deudekom - Vertraging
13. Joost Nijssen leest voor uit zijn puberdagboek
14. Laatste woorden door Micha en Paulien

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein
Publicatiedatum 8 maart 2014
ISBN 9789047618331
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 2u 31m 49s
Bestandsgrootte 301 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse (1976) is theatermaker en columnist. Haar cabaretvoorstelling Hallo Aarde ging in seizoen 2011-2012 in reprise. Taal is zeg maar echt mijn ding werd in 2010 onderscheiden met de Tollens-prijs wegens een 'opvallende literaire prestatie'. In hetzelfde jaar kreeg ze ook de Neerlands Hoop voor haar cabaretwerk. Paulien Cornelisse schrijft onder andere voor nrc.next, Jan en de Wereldomroep.

Toon aanbod