Luistervoorbeeld

De liefste kusjes zijn voor jou - 4 liedjes

Auteur Harmen van Straaten
Spreker Jenny Arean
Speelduur 12m 49s
€ 3,99

Beschrijving

Dit luisterboek bevat 4 liedjes, gecomponeerd door Rutger de Bekker (o.a. de Vliegende Panters) en gezongen door de altijd even geliefde Jenny Arean.

Nb: Het prentenboek is NIET digitaal verkrijgbaar. Dit luisterboek bevat alleen de vier liedjes en een pdf met de liedteksten.

Inhoud
1. De liefste kusjes zijn voor jou
2. Ik mis je
3. Ik heb van jou gedroomd vannacht
4. Betoverd door jou...

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein Publishing BV
Publicatiedatum 13 februari 2016
ISBN 9789047621386
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 12m 49s
Bestandsgrootte 18 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Harmen van Straaten

Harmen van Straaten (1961) heeft zo’n 400 boeken geïllustreerd voor uitgevers in Nederland en in het buitenland. Hij maakt animatiefilmpjes, onder meer voor het programma Sesamstraat. Hij tekent vaak met aquarel; de contouren zijn dikwijls met pen of potlood gemaakt. Soms ook zijn de illustraties geheel met pen gemaakt. Zijn stijl is los en humoristisch.

Voor een aantal prentenboeken schreef hij zelf de tekst, bijvoorbeeld De liefste kusjes zijn voor jou (2001), Tim en de boot naar Timboektoe (2002), gevolgd door nog meer delen over Tim, en Ik heb van jou gedroomd vannacht (2002). Ook Eend en zijn vrienden Egel, Pad en Otter zijn inmiddels bekende kinderboekfiguren. Fien telt voor tien! (2004) is een bundel voorleesverhalen voor kleuters. Voor weer iets ouder is Het geheim van de smokkelbende (2005), dat verscheen in de serie ‘Het geheim’ van uitgeverij Leopold. Voor kinderen vanaf ca. 10 jaar is de serie detectives Kees & Ko detectivebureau, waarvan het eerste deel in 2006 verscheen. In 2003 verscheen zijn eerste (en tot nu toe enige) jeugdroman: Wonderland.

Van Straaten illustreerde onder meer veel boeken van Selma Noort, Vivian den Hollander, Anton van der Kolk en Marc de Bel. Ook illustreerde hij de herdrukken van de boeken over Saskia en Jeroen, over Lotje en over Erstjan en Snabbeltje van Jaap ter Haar en de serie ‘De Kameleon junior’ van Fred Diks.

Harmen van Straaten is een aantal keer bekroond voor zijn werk. In 2002 werd hem de grootste internationale prijs voor illustratoren toegekend: een Gouden Appel, voor Een opa om nooit te vergeten van Bette Westera.

Toon aanbod