Willy haalt alles uit de kast
Willy haalt alles uit de kast

Willy haalt alles uit de kast

Gewoon gekkigheid uit me eigen collectie

Niemand minder dan het staatshoofd, Koning Willy, verzorgt de inhoud van dit luisterboek. Het is een 'hertelling van een bestaand verhaal in de typische Luckyiaanse stijl met een absurdistisch en extravagant hoorspel'.

Auteur

Sander van de Pavert

Spreker

Sander van de Pavert

Speelduur

0 uur 23 min

€ 5,99

Beschrijving

In 2016 schreef Sander van de Pavert van LuckyTV een hilarisch luisterboek. Hij vroeg namelijk niemand minder dan het staatshoofd, Koning Willy, de inhoud te verzorgen. Het is een ‘hertelling van een bestaand verhaal in de typische Luckyiaanse stijl met een absurdistisch en extravagant hoorspel’.

In dit vorstelijke luisterboek zijn we te gast op De Eikenhorst, waar Willy ons meeneemt op een literaire ontdekkingsreis. Omringd door zijn gezin gaat de koning voor ons op zoek naar de allermooiste verhalen en laat zich daarbij inspireren door zijn éigen boekenkast. Zo herontdekt hij niet alleen De Stille Kracht van Louis Couperus, maar ook het vergeten vakantiedagboek van zijn vrouw. Er is aandacht voor de memoires van Henny Huisman, Willy's eerste filmscript Strike Force én er wordt een bijzondere vondst gedaan: de oude dictafoon van Opa Biesterfeld.

Details

Imprint

Uitgeverij Rubinstein

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

20 mei 2017

ISBN

9789047623960

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 23 min

Bestandsgrootte

35 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sander van de Pavert (1976) is bij het grote publiek bekend als de man achter Lucky TV. Hij studeerde in 2000 af als grafisch vormgever. Sinds 2002 leverde hij onder de naam Lucky TV ruim 1500 bijdragen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder De Wereld Draait Door, Vara Laat, De Mike & Thomasshow, Jensen, Wat Heet, 6Pack, De Staat van Verwarring en Joezjny.

Van de Pavert ontving de Nipkow aanmoedigingsprijs ‘omdat zijn absurde items actuele situaties verdraaien, ontregelen en uitvergroten.’ De voorzitter van de jury en tv-recensent Hans Beerekamp lichtte de vermelding als volgt toe: ‘Je zou zijn absurde herinterpretaties van druppels uit de wijd openstaande beeldenkraan kunnen beschouwen als de enige dagelijkse televisierecensie op televisie.’