De inclusiemarathon
De inclusiemarathon

De inclusiemarathon

Over diversiteit en gelijkwaardigheid op de werkvloer

Een onthullend boek over het gebrek aan diversiteit en gelijkwaardigheid binnen organisaties, maar ook een constructief verhaal over hoe ze diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.

Auteurs

Kauthar Bouchallikht, Zoë Papaikonomou

Sprekers

Kauthar Bouchallikht, Zoë Papaikonomou

Speelduur

8 uur 8 min

€ 12,99

Beschrijving

MANAGEMENTBOEK VAN HET JAAR 2022

Het besef dat diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk zijn en een organisatie veel kunnen opleveren dringt tot steeds meer organisaties door. Maar hoe zet je dat besef om in actie? Hoe voorkom je dat het bij holle woorden en flitsende diversiteitsstatements blijft?

In 'De inclusiemarathon' interviewen auteurs Kauthar Bouchallikht en Zoë Papaikonomou 41 diversiteitsprofessionals en -onderzoekers over hun kennis en ervaringen in het werkveld van diversiteit en inclusie. Ze vertellen over de hobbels waar ze tegenaan lopen en over hun aanpak. Het maakt van 'De inclusiemarathon' een onthullend boek over het aanhoudende gebrek aan diversiteit en gelijkwaardigheid binnen veel organisaties, maar ook een constructief, concreet verhaal over hoe organisaties diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.

Details

Imprint

Amsterdam University Press

Uitgever

Amsterdam University Press

Publicatiedatum

5 oktober 2021

ISBN

9789048558124

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 8 min

Bestandsgrootte

671 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags