Luistervoorbeeld

De griezelwinkel

SerieZoeklicht Dyslexie
Auteur Dirk Nielandt
Spreker Dirk Nielandt
Speelduur 31m 33s
€ 4,50

Beschrijving

Stijn heeft een nieuwe broek nodig. Maar hij vindt winkelen saai. Hij wil liever naar het zwembad. Mam geeft hem geen keus: hij moet mee. Zij vindt winkelen spannend. Ook voor Stijn wordt het heel spannend. Hij stapt een pashokje in en... Het begin van een eng avontuur en een heel vreemde dag...

Details

ImprintUitgeverij Zwijsen
UitgeverZwijsen
Publicatiedatum 1 december 2016
ISBN 9789048732081
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 31m 33s
Bestandsgrootte 29 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Dirk Nielandt

Dirk Nielandt (1964) is een Vlaams jeugdauteur. Hij werkt al meer dan tien jaar professioneel als scenarist voor heel wat kinderprogramma's. Hij is ook jeugdauteur en werkte met de scenario-schrijver van de Disney-klassieker Pocahontas en de eerste DreamWorks-animatiefilm Prince of Egypt.

In de jaren negentig was hij enige tijd hoofdredacteur van het weekblad Suske en Wiske. Tevens is hij sinds halverwege 2004 de vaste scenarist van de gag-stripreeks Klein Suske en Wiske (vanaf deel 5).

Nielandt schreef ook scenario's voor de Ketnetseries Spring en De 5e boog. In februari 2006 werkte Nielandt aan het scenario voor de Suske en Wiske-tekenfilm De Texas Rakkers. De film verscheen in juli 2009 in de bioscoop. Ook schreef hij afleveringen voor Vlaamse politiereeksen, zoals: Witse, Wolven en Code 37. Verder schreef hij een aflevering voor de 21ste reeks van F.C. De Kampioenen en schreef hij scenario's voor het tweede seizoen van De Rodenburgs en voor de VTM-reeks Deadline 14/10.

In 2012 schreef hij afleveringen voor Zone Stad en voor de latere reeksen Zuidflank en Deadline 14/10. In 2013 schreef hij voor Vriendinnen, Albert II, Ontspoord, Deadline 25/05 en Vermist 5.

Toon aanbod