Brugpiepers!
Brugpiepers!

Brugpiepers!

Marijn uit groep zeven is nieuwsgierig naar de middelbare school. Hij mag er een dagje gaan kijken. Verhaal op AVI-E6 in gemakkelijke woorden en korte zinnen. Leeftijd: 10+

Serie

Auteur

Lorna Minkman

Spreker

Lorna Minkman

Speelduur

0 uur 35 min

€ 4,50

Beschrijving

Marijn zit samen met Lola in groep zeven. Hij heeft een proefwerk topografie. Waarom moet hij die rare hoofdstad van Albanië kennen? 'Dat heb je nodig op het Pleincollege', zegt juffrouw Kiki. Piek, zijn zestienjarige buurjongen die op het Pleincollege zit, vindt dat onzin. Hij vraagt Marijn om samen met Lola op zijn school te komen kijken. Ze kijken hun ogen uit: wat een verschil met hun eigen school! Van de leraar mogen ze meedoen met een scheikundeproef. En Marijn durft antwoord te geven op vragen in de geschiedenisles. Als hij zich in de klas trots omdraait, is Lola verdwenen. Waar is ze gebleven?

Details

Imprint

Uitgeverij Zwijsen

Uitgever

Zwijsen Uitgeverij

Publicatiedatum

1 december 2016

ISBN

9789048732197

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 35 min

Bestandsgrootte

33 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lorna Minkman (1961) schrijft vooral voor kinderen. In 2015 verscheen haar eerste jongerenboek, Ik ben bij je. Ze werkt drie dagen per week als docente schriftelijke vaardigheden bij Fontys Hogescholen. Daar coördineert ze ook de minor Future your work. De overige dagen schrijft ze.

Meer auteur Lorna Minkman Bekijk alles

Wie kies je, Marijn?

Wie kies je, Marijn?

Lorna Minkman

€ 4,50

Meer spreker Lorna Minkman Bekijk alles

Wie kies je, Marijn?

Wie kies je, Marijn?

Lorna Minkman

€ 4,50