Luistervoorbeeld

Superheld!

SerieZoeklicht Dyslexie
Auteur Trude de Jong
Spreker Trude de Jong
Speelduur 33m 21s
€ 4,50

Beschrijving

Elianne droomt ervan een held te zijn. Ze wil kinderen redden uit de klauwen van een beer. Ze wil de stad tegen een vloedgolf beschermen. Of een vliegtuig, dat uit de lucht valt, opvangen. 'Superhelden verdienen niks', zegt haar vader. 'Word nou maar verpleegster', zegt haar moeder. 'Jij, een superheld? Dat kun je nooit!', zegt haar broer Tobias. 'O nee?', denkt Elianne. Let maar eens op...

Details

ImprintUitgeverij Zwijsen
UitgeverZwijsen
Publicatiedatum 1 december 2016
ISBN 9789048732326
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 33m 21s
Bestandsgrootte 31 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Trude de Jong (1946) studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. Ze gaf les in het volwassenenonderwijs en werkte in boekhandels. Ze woont en werkt in de Amsterdamse Jordaan.

Trude heeft een dochter, Kohinoor (1975). Dat is 'Noor' in Lola de beer. Voor Lola de beer en Aram en de bende van de boomstam won zij een Zilveren Griffel. Een verboden kind werd bekroond met de internationale jeugdboekenprijs Janusz Korczak Award. De boeken Je bent geweldig!, Moord in Amsterdam en Moord aan de Rivièra werden genomineerd door de Nederlandse kinderjury. Lola de beer werd in het tv-programma Sesamstraat voorgelezen, net als de verhalen uit de boeken Miepjes fantastische vlechten en Koningin Bee.

Toon aanbod