Ach, moedertje
Ach, moedertje

Ach, moedertje

De opvolger van de bestseller 'Ma'

Auteur

Hugo Borst

Spreker

Hugo Borst

Speelduur

4 uur 44 min

€ 12,99

Beschrijving

De moeder van Hugo Borst lijdt sinds enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer en woont inmiddels op een gesloten afdeling in het Verpleeghuis. In Ach, moedertje volgen we haar dagelijkse leven - en dat van haar acht medebewoners.
Van heel dichtbij schrijft Hugo over zijn moeders achteruitgang, over het verdriet om wat verloren gaat, de terugkerende valpartijen én het plezier in de bonte woongroep, want gelachen wordt er heus. Maar er is ook ergernis. Hugo maakt zich kwaad over de gigantische werkdruk van de verzorgenden in het Verpleeghuis, en de arrogantie van de zorgbestuurders. Trouw gaat hij bij ma op bezoek, en zittend aan haar zijde vraagt hij zich af wat er van haar leven nog over is.

Ach, moedertje is een intiem, geestig en spannend verslag uit het Verpleeghuis. Het is het vervolg op de bestseller Ma (meer dan 100.000 verkochte exemplaren) en gebaseerd op de gelijknamige wekelijkse kroniek in het AD.

Details

Imprint

Lebowski Publishers

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

16 november 2018

ISBN

9789048845965

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 44 min

Bestandsgrootte

391 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor een prestigieuze prijs. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek.

Meer auteur Hugo Borst Bekijk alles

De Coolsingel bleef leeg
€ 9,99
Ma

Ma

Hugo Borst

€ 12,99

Meer spreker Hugo Borst Bekijk alles

De Coolsingel bleef leeg
€ 9,99
Ma

Ma

Hugo Borst

€ 12,99