Luistervoorbeeld

Het eeuwige leven

Auteur Matt Haig
Spreker Jo Reisig
Speelduur 10u 49m 18s
€ 12,99

Beschrijving

De 41-jarige geschiedenisleraar Tom Hazard ziet eruit als een normale man, maar leeft door een ongewone aandoening al eeuwenlang. Hij is overal geweest, heeft alles meegemaakt, is talloze malen van identiteit veranderd. Hij wil nu vooral een gewoon leven, net als ieder ander. Hij mag alleen niet verliefd worden...

Het eeuwige leven is een bitterzoet verhaal over identiteit, over de onvermijdelijkheid van veranderingen en over de tijd die het kost om te leren hoe te leven.

Details

ImprintLebowski Publishers
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 16 november 2018
ISBN 9789048847426
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 49m 18s
Bestandsgrootte 605 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Meeslepend en meesterlijk boek!
Meeslepend en meesterlijk boek! Deed me erg denken aan het meesterwerk van Simone de Beauvoir "niemand is onsterfelijk" uit 1946 een boek wat me altijd is bijgebleven.... En dit boek heeft dezelfde betoverende uitwerking.
Over de auteur
Photo Matt Haig

Matt Haig (1975) is zeer veelzijdig: hij schrijft romans, kinderboeken, non-fictie en filmscenario's. Zijn werk wordt gepubliceerd in meer dan dertig landen. In 2015 verscheen bij Lebowski het autobiografische Redenen om te blijven leven, waarin Haig openhartig spreekt over zijn depressie. Hij woont samen met zijn vrouw en kinderen in York, Engeland.

Toon aanbod