Luistervoorbeeld

Flirttips van een dyslexiediva

Auteur Kathleen Vael, Naomi Glorie
Voorlezer Georgina Verbaan
Speelduur 1u 31m 26s
€ 9,99

Beschrijving

Een spannend verhaal voor iedereen die niet¿ en wél van lezen houdt!
Kobra haat lezen. En schrijven ook. Ze leest de woorden verkeerd. Ze maakt fouten bij het schrijven. Het lijkt wel alsof alles in het leven om lettertjes draait. Schoolboeken, muziekteksten, toneelscripts, alles!

Ze wordt er knettergek van. Maar op een dag gebeurt er iets wonderlijks. Terwijl de letters voor Kobra's ogen dansen, hoort ze wat er staat. Een wonder? Misschien. Vanaf dat moment hoort Kobra alles. Van schoolboeken tot liefdesbriefjes tot aan de flirttips in de meidenmagazines. En dat laatste is best handig als je verliefd bent op de leukste jongen van de klas met de stoerste naam, Ravir! Algauw blijkt dat Kobra soms meer hoort dan ze leuk vindt. En ook dat er meer voor nodig is dan goed luisteren naar flirttips om de titel dyslexiediva te verdienen.

Flirttips van een dyslexiediva behandelt het thema dyslexie, een probleem waar veel kinderen last van hebben. Lezen is voor dyslectische kinderen een zeer lastige opgave en het bederft daardoor het leesplezier. De opmaak van dit boek houdt rekening met de problemen waar kinderen met dyslexie tegen aanlopen.

Door de vrolijke illustraties van Kristel Steenbergen is dit boek een must-have voor dyslectische kinderen én iedereen die van spannende verhalen houdt.

Details

ImprintMoon
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 27 augustus 2018
ISBN 9789048847563
Taal Nederlands
Speelduur 1u 31m 26s
Bestandsgrootte 46 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Kathleen Vael
Kathleen Vael

Kathleen Vael groeide op in Zeeland op een afgelegen boerderij, waar ze veel boeken las en haar eigen fantasiewereld creëerde. Op haar 23ste begon ze als freelance journaliste en werkte ze voor diverse bladen. Daarnaast studeerde ze eerst communicatie en later psychologie. Ze maakte diverse televisieseries en een documentaire over kinderontwikkeling. Inmiddels woont en werkt Kathleen in Hilversum en is ze moeder van een tienjarige dochter. De passie voor lezen én schrijven raakte ze nooit kwijt. Tipper, Tijgerbaby en de rest is haar eerste kinderboek.

Toon aanbod