Luistervoorbeeld

Mijn verhaal: Becoming

Auteur Michelle Obama
Voorlezer Michelle Obama, Willemijn de Vries
Speelduur 18u 5m 18s
€ 16,99

Beschrijving

Michelle Obama is een van de meest iconische en inspirerende vrouwen van onze tijd. Als first lady - de eerste Afro-Amerikaanse - maakte ze het Witte Huis tot het meest gastvrije en warme in de geschiedenis, terwijl ze zichzelf ontplooide als een krachtig voorvechter voor gelijke rechten en kansen van (jonge) vrouwen.

In haar memoires neemt Michelle Obama haar lezers mee naar de rauwe southside van het Chicago van haar jeugd, vertelt zij kleurrijk over haar relatie met Barack Obama en zijn bewondering voor hem, is zij openhartig over de eisen van het moederschap en het vinden van een balans met haar carrière, en verhaalt zij levendig over de acht jaar dat zij samen met haar gezin op 's werelds beroemdste adres woonde. Eerlijk, ontwapenend en met humor beschrijft ze haar triomfen en tegenslagen en vertelt ze haar verhaal zoals zij het beleefd heeft.

Mijn verhaal - becoming is een buitengewoon intiem boek van een vrouw die voortdurend en glansrijk vele beproevingen doorstond, en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.

Details

ImprintHollands Diep
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 13 november 2018
ISBN 9789048847761
Taal Nederlands
Speelduur 18u 5m 18s
Bestandsgrootte 994 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Michelle Obama
Michelle Obama

Michelle Robinson Obama (1964) was van 2009 tot 2017 first lady van de Verenigde staten. Na haar studie aan Princeton University en Harvard Law School en begon haar carrière als jurist bij het in Chicago gevestigde advocatenkantoor Sidley & Austin, waar ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette, Barack Obama. De Obama's wonen momenteel in Washington DC en hebben twee dochters, Malia en Sasha.

Toon aanbod