Luistervoorbeeld

Doet sneeuw pijn

Auteur Carolien Spaans
Voorlezer Miryanna van Reeden
Speelduur 5u 19m 53s
€ 12,99

Beschrijving

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden, Carolien en Jean Michel. Ze beginnen een leven samen, wat niet altijd even makkelijk is. Ze krijgen een prachtige zoon. Dan gaat Jean zoals elk jaar skiën met zijn vrienden en dit keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe?

Doet sneeuw pijn is een boek over de liefde tussen twee gewone mensen, een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

Details

ImprintLebowski Publishers
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 21 februari 2019
ISBN 9789048848652
Taal Nederlands
Speelduur 5u 19m 53s
Bestandsgrootte 293 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Carolien Spaans is een geweldige schrijfster – dat wisten we al door haar stukken in de VARAgids. Nu gebruikte ze dat talent om een boek te schrijven over het drama dat haar overkwam, net zo raak opgetekend. Prachtig boek over verlies en hoe je dan verder moet.' (VARAgids)

Een persoonlijk en openhartig verslag.' (Parool)

'Ondanks het heftige onderwerp is Doet sneeuw pijn ook komisch, en dat is heel knap.' (Nadia Moussaid - Laat op één)

'Prachtig en hartverscheurend. Kon het niet wegleggen.' (Nynke de Jong)

'Raak, rauw en retegeestig tegelijk: dan ben je een hele grote, hoor.' (Eva Hoeke)

'Wat een geweldig geschreven boek. Gelezen met een lach en een traan, al klinkt dat veel te cliché voor een boek waarin juist alle clichés worden vermeden.' (Antoinnette Scheulderman)

Over de auteur
Photo Carolien Spaans
Carolien Spaans

Carolien Spaans (1978) studeerde cum laude af als communicatiewetenschapper. Daarna werkte ze als taartenbakker, redacteur bij de tv-programma's Moccah (The Box) en Wartaal (BNN) en was redactiechef bij modetijdschrift Jackie. Sinds 2011 is ze freelance journalist voor titels als Volkskrant Magazine, JAN en de VARAgids. Ze is columnist bij JAN en Travelbook. In 2016 overleed haar man Jean Michel tijdens een ski-ongeluk. Ze woont samen met haar zoon Lucas (2) in Haarlem. Doet sneeuw pijn is haar debuut.

Toon aanbod