Luistervoorbeeld

Ik

Auteur Elton John
Spreker Louis van Beek
Speelduur 12u 56m 52s
€ 14,99

Beschrijving

- MET EXTRA HOOFDSTUK! -
In zijn eerste en enige autobiografie vertelt poplegende Elton John het verhaal van zijn buitengewone leven: hoe het verlegen jongetje Reginald Dwight transformeerde tot de 23-jarige ster die het publiek tijdens zijn eerste Amerikaanse tournee verbijsterde met zijn felgele tuinbroek en een handstand.
Openhartig schrijft hij over de eerste afwijzing van zijn werk tot het bestormen van de hitparades; over de vriendschappen met Bernie Taupin, John Lennon, Freddie Mercury en George Michael; over de excessen en de verslavingen die hem decennialang in hun greep hielden, maar ook hoe hij weer clean werd en eindelijk zijn grote liefde vond. Dit is Elton John - warm, grappig en oprecht - over zijn muziek en relaties, zijn successen en zijn mislukkingen.

Details

ImprintLebowski Publishers
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 8 november 2019
ISBN 9789048855230
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 56m 52s
Bestandsgrootte 1067 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elton John

Sir Elton John (1947) verkocht wereldwijd ruim 300 miljoen platen en schreef de bestverkochte single aller tijden: 'Candle in the Wind' (1997). Hij heeft sinds 1970 meer dan vierduizend shows gegeven in meer dan tachtig landen. Na een carrière van vijftig jaar is het tijd om zijn complete verhaal te vertellen, het verhaal van een levende legende.

Toon aanbod