Een woelend lichaam
Een woelend lichaam

Een woelend lichaam

Een roman over verlangen, nabijheid, mensen en naar een lichaam om in te bestaan

Auteur

Daniël Vis

Spreker

Kiefer Zwart

Speelduur

4 uur 15 min

€ 9,99

Beschrijving

Een jongen wil zich op het leven werpen, maar wordt als puber geconfronteert met de langdurige ziekte en tenslotte de dood van zijn moeder. Als hij na zijn middelbare schooltijd op zichzelf gaat wonen komt hij er al snel achter dat hij zijn herinneringen niet gemakkelijk van zich af kan schudden. Geplaagd door een gevoel van onveiligheid probeert hij relaties aan te gaan met de mensen om hem heen, maar belandt in eenzaamheid, angst en zelfverloochening. Tot hij als lijkverzorger wordt aangenomen bij een begrafenisonderneming en begint in te zien hoe hij aan zijn eigen duisternis kan ontkomen.
Een woelend lichaam is een roman over verlangen - naar nabijheid, naar mensen, naar een lichaam om in te bestaan. In afwisselend dromerige en pijnlijk wrange beelden wordt een verhaal geschetst waarin gezocht wordt naar intimiteit en verzoening en wat het betekent om zorg te dragen, voor jezelf en voor anderen.

Details

Imprint

Hollands Diep

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

4 oktober 2022

ISBN

9789048862245

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 15 min

Bestandsgrootte

146 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Daniël Vis (1988) is dichter en schrijver. Van hem verschenen eerder de poëziebundels Crowdsurfen op laag water, Insect redux (genomineerd voor de J.C. Bloem-poëzieprijs) en Het weefsel. In 2021 ontving hij de tweejaarlijkse Frans Vogel-poëzieprijs voor dichters met een beginnend oeuvre. Een woelend lichaam is zijn debuutroman.

Meer spreker Kiefer Zwart Bekijk alles

Never Finished

Never Finished

David Goggins

€ 15,00
Helden!

Helden!

Janny van der Molen

€ 24,99
Malala Yousafzai

Malala Yousafzai

Janny van der Molen

€ 4,99
Ga niet naar het moeras

Ga niet naar het moeras

Rajko Disseldorp

€ 12,99