Luistervoorbeeld

Moeders Zondag

Auteur Graham Swift
Spreker Louis van Beek
VertalerIrving Pardoen
Speelduur 4u 0m 35s
€ 9,99

Beschrijving

Het is 30 maart 1924, Moeders Zondag.
Het is de dag waarop al het huispersoneel vrijaf krijgt voor
familiebezoek.
Jane Fairchild is een dienstmeisje dat als kind te vondeling is gelegd. Hoe zal zij deze dag doorbrengen? Zij heeft immers geen moeder om te bezoeken. Hoe zal de rest van haar leven zich ontvouwen, na de gebeurtenissen van deze dag - een dag om nooit meer te vergeten?
Het verrassende, diep ontroerende levensverhaal van een jonge vrouw vormt het hart van dit briljante boek - Graham Swift op zijn allerbest.
In Moeders Zondag zijn geluk, hartstocht en een afschuwelijk verlies met elkaar verweven in het tijdsbestek van een eerste, idyllische zomerdag. Die dag, die in een drama eindigt, vormt het begin van het latere leven van Jane Fairchild als gevierd auteur van romans en memoires.
Moeders Zondag is misschien wel het mooiste en meest ontroerende verhaal dat Graham Swift in zijn indrukwekkende literaire carrière heeft geschreven. Een kandidaat voor alle literaire prijzen. Met deze korte roman bewijst hij niet alleen zijn superieure schrijverschap, maar toont hij ook aan hoe belangrijk verhalen in ons leven kunnen zijn.

Details

ImprintHollands Diep
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 31 mei 2021
ISBN 9789048862313
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 0m 35s
Bestandsgrootte 330 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.