Angelique
Angelique

Angelique

Angelique is een ode aan het veelbewogen leven van een veerkrachtige vrouw

Auteurs

Angelique Woudenberg, Liddie Austin

Spreker

Naomi Grant

Speelduur

7 uur 54 min

€ 12,99

Beschrijving

'Het was maar één avond. Ik weet dus niet veel. Ik weet alleen dat ik hem een heel knappe man vond.' Ssst, zei ze daarna, want het was niet de bedoeling dat mijn vader of mijn zussen ons zouden horen. 'Je moet het er maar met niemand over hebben. Kom, we gaan opstaan.'

Angelique wordt geboren in de Dapperbuurt in Amsterdam, in de jaren vijftig. Haar gezin is wit en Angelique is zwart. De hoop is dat wanneer iedereen doet alsof het allemaal heel normaal is, de buitenwereld dat ook zal doen. Toch worden er nieuwsgierige blikken in de kinderwagen geworpen en ondanks dat er veel liefde is, verlaat Angelique op jonge leeftijd haar ouderlijk huis. Jarenlang loopt ze op haar eigen, unieke pad totdat ze, na de zelfdoding van haar zoon, strandt. In Costa Rica kijkt ze voor het eerst terug op haar veelbewogen leven.

In Angelique vertelt ze haar verhaal. Een verhaal over een vrouw die eigenlijk altijd vooruitkijkt. Een overlever die ongelofelijk positief in het leven staat. Enerzijds een leven dat getekend is door tragiek, anderzijds een leven dat is ingekleurd door liefde, vriendschap en vrolijkheid.

Details

Imprint

Lebowski

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

19 maart 2024

ISBN

9789048866939

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 54 min

Bestandsgrootte

652 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Naomi Grant Bekijk alles

Voor ik je laat gaan

Voor ik je laat gaan

Kennedy Ryan

€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99