Als de zon valt
Als de zon valt
Nog geen fragment

Als de zon valt

Een intiem portret over verbergen, verdoven en zoeken naar geluk

€ 12,99

Beschrijving

Het is 2016. Op een schoolplein in Utrecht vangt Alex de blik van een jongen die hij daar nog niet eerder heeft gezien. Omar kijkt kort terug, maar precies lang genoeg om onvergetelijk te zijn.

De omgeving van Alex en Omar zoekt weinig achter de vriendschap die ontstaat. Maar er is veel meer dan dat. Ze vinden zichzelf in de ander en in hun gedeelde onzekerheid over hun identiteit.

In het dromerige en soms tragische Als de zon valt volg je Alex en Omar in hun toevlucht naar elkaar, op de middelbare school en in de maanden daarna. Een intiem portret over verbergen wie je bent, ergens bij willen horen en geluk.

'Intiem, gevoelig, gedurfd. Een heel knap debuut!' Francine Oomen

'Stijn is een alleskunner. Geen wonder dus dat hij ook goed schrijft. Als de zon valt is een heuse coming of age / high school romance. Een mooi soepel geschreven verhaal over queer liefde en vriendschap, gezien door de ogen van twee onzekere hoofdpersonen.' Saskia Noort

Details

Imprint

Lebowski

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

24 september 2024

ISBN

9789048870431

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Stijn de Vries (Almelo, 1998) is fotograaf, presentator, journalist en schrijver. In 2021 rondde hij de BNNVARA Academy af. Voor Spuiten en slikken maakte hij de series Jong Geleerd, Nooit Gedaan (2021) en Mooi, Man (2022). Met Duncan Tromp maakt hij de podcast Relnichten, hij interviewt voor Jongstof en schrijft voor Vogue, LINDA. en LINDA.meiden.

Meer spreker Louis van Beek Bekijk alles

Zwart Huis

Zwart Huis

Stephen King, Peter Straub

€ 14,99

Twee verloren Rembrandts

David Gibbins

€ 3,99
€ 11,99
€ 19,99