Luistervoorbeeld

Praten met je partner

Voor liefde kun je kiezen
Auteur Annette Heffels
Spreker Annette Heffels, Han van der Meer, Ingrid van der Meer
Speelduur 1u 58m 51s
€ 15,95

Beschrijving

Hoewel, of juist omdat je van elkaar houdt, kun je de ander heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen, meestal niet uit gebrek aan liefde, maar omdat je zo verschillend bent, elkaar niet begrijpt, je je slecht behandeld voelt. De gevoelens die stellen over deze problemen hebben zijn intens en gecompliceerd. Terwijl de oplossingen vaak merkwaardig simpel zijn.

In dit luisterboek legt de bekende psycholoog Annette Heffels uit hoe simpel. Aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk laat zij zien hoe stellen vriendelijker en begripvoller kunnen worden naar elkaar toe. Ergernissen, meningsverschillen en ruzies zijn namelijk geen teken dat de liefde over is. Ze ontstaan juist als je elkaar beter leert kennen. De kunst is om oplossingen te vinden waarbij je het 'anders zijn' van je partner respecteert.

De bestseller Praten met je partner staat vol met praktische tips en adviezen om de ander en jezelf beter te leren begrijpen, zodat de liefde weer alle kans krijgt.

Het boek van Heffels past in de serie boeken van schrijvers als John Gray, Phil McGraw en Allan en Barbara Pease. Allen schreven bestsellers over vrouwen, mannen en relaties. Soms humoristisch, soms indringend en altijd herkenbaar: dit soort boeken geven nieuwe energie aan elke relatie!

Details

ImprintUitgeverij het Spectrum
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 25 januari 2016
ISBN 9789049101473
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 58m 51s
Bestandsgrootte 110 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Annette Heffels

Drs. Annette Heffels studeerde in 1970 af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Ze specialiseerde zich als psychotherapeut en werkte bijna 20 jaar op verschillende afdelingen van de RIAGG. De laatste jaren was zij hoofd van de afdeling Psychotherapie van de RIAGG in Breda.

Sinds 1990 werkt zij als vrijgevestigd psychotherapeut. Zij is opleider en supervisor van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en van de Vereniging voor Gedragstherapie. Zij verzorgt opleidingen en supervisies binnen verschillende postdoctorale opleidingen. Daarnaast deed zij een aantal grote onderzoeken naar onder andere Seksualiteit en relaties, Eetstoornissen, Kinderen in Stiefgezinnen, de Babyboomgeneratie en Werkende vrouwen waarover zij publiceerde.

Wekelijks publiceert zij een column in het vrouwenblad Margriet. Daarnaast schrijft zij over psychologische onderwerpen uitvoerige artikelen in Margriet en incidenteel in andere bladen.

Toon aanbod