Praten met je partner
Praten met je partner

Praten met je partner

Voor liefde kun je kiezen

Een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit zeer herkenbare boek geeft nieuwe energie aan elke relatie! Een praktisch boek met veel praktijkvoorbeelden, opdrachten en adviezen.

Auteur

Annette Heffels

Sprekers

Annette Heffels, Han van der Meer, Ingrid van der Meer

Speelduur

1 uur 58 min

€ 15,95

Beschrijving

Hoewel, of juist omdat je van elkaar houdt, kun je de ander heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen, meestal niet uit gebrek aan liefde, maar omdat je zo verschillend bent, elkaar niet begrijpt, je je slecht behandeld voelt. De gevoelens die stellen over deze problemen hebben zijn intens en gecompliceerd. Terwijl de oplossingen vaak merkwaardig simpel zijn. In dit luisterboek legt de bekende psycholoog Annette Heffels uit hoe simpel. Aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk laat zij zien hoe stellen vriendelijker en begripvoller kunnen worden naar elkaar toe. Ergernissen, meningsverschillen en ruzies zijn namelijk geen teken dat de liefde over is. Ze ontstaan juist als je elkaar beter leert kennen. De kunst is om oplossingen te vinden waarbij je het 'anders zijn' van je partner respecteert. De bestseller Praten met je partner staat vol met praktische tips en adviezen om de ander en jezelf beter te leren begrijpen, zodat de liefde weer alle kans krijgt. Het boek van Heffels past in de serie boeken van schrijvers als John Gray, Phil McGraw en Allan en Barbara Pease. Allen schreven bestsellers over vrouwen, mannen en relaties. Soms humoristisch, soms indringend en altijd herkenbaar: dit soort boeken geven nieuwe energie aan elke relatie!

Details

Imprint

Uitgeverij het Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

25 januari 2016

ISBN

9789049101473

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 58 min

Bestandsgrootte

165 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Drs. Annette Heffels studeerde in 1970 af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Ze specialiseerde zich als psychotherapeut en werkte bijna 20 jaar op verschillende afdelingen van de RIAGG. De laatste jaren was zij hoofd van de afdeling Psychotherapie van de RIAGG in Breda.