Luistervoorbeeld

Vakantiecursus Frans

bestellen - winkelen - de weg vragen
SeriePrisma Vakantiecursus
Auteur Rosanna Colicchia
Spreker Emilie van Romondt Vis, Jonathan Faydi
Speelduur 1u 9m 28s
€ 11,98

Beschrijving

Met de Prisma vakantiecursus Frans leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema’s: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur van Frankrijk.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.

Details

ImprintPrisma
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 27 januari 2016
ISBN 9789049103477
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 9m 28s
Bestandsgrootte 78 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Drs. Rosanna Colicchia is werkzaam als tolk, vertaler en docent. Ze is onder andere verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam voor ItalRosa in Hilversum. Rosanna is auteur van Prisma Basisgrammatica Italiaans en coauteur van het boek Italiaans voor zelfstudie.

Toon aanbod