Luistervoorbeeld

Vakantiecursus Engels

bestellen - winkelen - de weg vragen
SeriePrisma Vakantiecursus
Auteur Rosanna Colicchia
Voorlezer Joanna Gülcher, Harry Coenders
Speelduur 1u 16m 52s
€ 11,98

Beschrijving

Met de Prisma vakantiecursus Engels leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema’s: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur van Engeland.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.

Details

ImprintPrisma
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 27 januari 2016
ISBN 9789049106812
Taal Nederlands
Speelduur 1u 16m 52s
Bestandsgrootte 89 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Rosanna Colicchia

Drs. Rosanna Colicchia is werkzaam als tolk, vertaler en docent. Ze is onder andere verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam voor ItalRosa in Hilversum. Rosanna is auteur van Prisma Basisgrammatica Italiaans en coauteur van het boek Italiaans voor zelfstudie.

Toon aanbod