Vakantiecursus Engels
Vakantiecursus Engels

Vakantiecursus Engels

bestellen - winkelen - de weg vragen

Op weg naar Engeland met talenkennis! Audiotraining bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken.

Serie

Auteur

Rosanna Colicchia

Sprekers

Joanna Gülcher, Harry Coenders

Speelduur

1 uur 16 min

€ 11,98

Beschrijving

Met de Prisma vakantiecursus Engels leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema’s: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur van Engeland.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.

Details

Imprint

Prisma

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

27 januari 2016

ISBN

9789049106812

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 16 min

Bestandsgrootte

89 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Drs. Rosanna Colicchia is werkzaam als tolk, vertaler en docent. Ze is onder andere verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam voor ItalRosa in Hilversum. Rosanna is auteur van Prisma Basisgrammatica Italiaans en coauteur van het boek Italiaans voor zelfstudie.