Luistervoorbeeld

De celestijnse belofte

Een spiritueel avontuur
Auteur James Redfield
Voorlezer David Vos
Speelduur 9u 14m 43s
€ 14,99

Beschrijving

Het boek dat de spirituele wereld op zijn kop zette en wereldwijd miljoenen lezers bereikt heeft

In De Celestijnse belofte gaat de hoofdpersoon in de regenwouden van Peru op zoek naar een eeuwenoud manuscript. Dit kostbare boek voorspelt het lot van de mensheid en biedt op persoonlijk vlak juist diepe inzichten in wie je bent en waar je staat. Het bevat een schat aan wijsheid en machtige personen willen daarom de verspreiding van deze kennis tegenhouden om zo hun eigen posities in de hiërarchie veilig te stellen. Ondanks alle dreiging en tegenwerking zet de hoofdpersoon zijn zoektocht voort en met succes. Gaandeweg geeft het kostbare manuscript zijn geheimen een voor een prijs – aan de hoofdpersoon en aan de lezer.
In 1993 verscheen De Celestijnse belofte en deze bestseller raakte in korte tijd zeer geliefd over de hele wereld. In 2006 kwam ook een gelijknamige film uit, gebaseerd op het boek.  
De pers over De Celestijnse belofte:
' De Celestijnse belofte biedt hoop op meer geluk en een betere wereld.' Cosmopolitan
'Een stap voor stap gids naar innerlijke schoonheid, liefde, en acceptatie. De Celestijnse belofte is een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb. Ik zal deze briljante roman altijd aan iedereen blijven aanraden.' Goodreads****
'Mozes meets Indiana Jones in dit razendsnelle newageavontuur dat uitgroeide tot een fenomenaal kassasucces.' Publisher's Weekly

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 9 mei 2016
ISBN 9789052860350
Taal Nederlands
Speelduur 9u 14m 43s
Bestandsgrootte 508 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo James Redfield
James Redfield

James Redfield (1950) groeide op in Alabama en was van jongs af aan geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling. Na De Celestijnse belofte publiceerde hij Het tiende inzicht en Het geheim van Shambhala. Het twaalfde inzicht is het vierde boek in zijn ‘Celestijnse serie’.

Toon aanbod