Luistervoorbeeld

Het jaar dat ik 30 werd

Auteur Aaf Brandt Corstius
Spreker Aaf Brandt Corstius
Speelduur 3u 55m 39s
€ 14,99

Beschrijving

Het perfecte cadeau voor kersverse dertigers, door bekende NRC-NEXT-columniste. In Het jaar dat ik 30 werd doet Aaf op geestige wijze verslag van wat zij gedurende een jaar meemaakt. Ze vertelt over haar bindingsangstige geliefde Meneertje Knipperlicht, over haar mislukte verhuizing naar New York (voor hem), over de kunst van het logeren maar ook over het gevaar van samenleven met een kat. Aaf loopt over van de goede voornemens. Maar dan verschijnt Meneertje Knipperlicht na een korte afwezigheid weer in haar leven. En nu wil hij alles, zelfs een kind. Aaf twijfelt... Het jaar dat ik 30 werd is een zeer eigentijds, komisch en herkenbaar boek voor iedereen die dertig wordt, is of ooit is geweest.

Details

ImprintJ.M. Meulenhoff
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 6 juni 2016
ISBN 9789052860435
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 55m 39s
Bestandsgrootte 324 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius (1975) heeft dagelijkse column in nrc.next. Daarnaast schrijft ze freelance voor diverse kranten en tijdschriften.

Aaf ging in Amsterdam naar het Vossius Gymnasium, studeerde vertaalwetenschap en een rits onaffe studietjes, en begon tijdens haar studie als redacteur bij Folia, het weekblad voor de Universiteit van Amsterdam. Ze besloot door te gaan met schrijven.

Daarna ging ze werken bij Elle, waar ze trends als de socioholic en de prinsessengeneratie beschreef. Vervolgens freelancete ze enige tijd voor bladen en kranten en werkte ze als redacteur bij uitgeverij Archipel. Aaf publiceerde twee succesvolle eetgidsen, Goedkoop + Lekker uit eten in Amsterdam. In 2006 verscheen haar columnroman Het jaar dat ik 30 werd, en in 2007 de bundel Als je je ogen dicht hield, had het iets van glamour.

Toon aanbod