Luistervoorbeeld

Royal Desire

Deel 2 van de Royal-serie
SerieRoyal deel 2
Auteur Geneva Lee
Voorlezer Valentina de Wild
Speelduur 8u 44m 52s
€ 14,99

Beschrijving

Teleurgesteld en gekwetst na hun laatste nacht samen, maakt Clara een einde aan haar relatie met prins Alexander. Ze stort zich op haar werk om hem te vergeten, maar de herinneringen aan hun tijd samen laten haar niet los. En Alexander is niet een man die snel opgeeft. Kan hij Clara overtuigen van zijn ware liefde? En zal zij bij hem blijven als hij zijn duistere verleden onthult?

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 12 augustus 2019
ISBN 9789052861715
Taal Nederlands
Speelduur 8u 44m 52s
Bestandsgrootte 481 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Pak een koud glas limonade, de grootste ventilator die je kunt vinden en een XL strandhanddoek voordat je dit zinderende meesterwerk gaat lezen." (The Huffington Post)

"Deze serie was zo'n onverwachte verrassing en de boeken zijn niet normaal zo hot..." (The Rockstars of Romance)

"Ik ben weggeblazen door de serie! Dames, je moet dit lezen! Het is zo verslavend! De prins is zo kinky, zalig!" (Schemxy Girls Book Blog)

"Een gloeiend heet liefdesverhaal over twee mensen die heel verschillend zijn en toch zo goed bij elkaar passen." (Summer's Book Blog)

"Met scenes die sensueel, verleidelijk, gepassioneerd en ondeugend zijn, is dit een verpletterend debuut." (Fan Girl Book Blog)

"Als ik al niet gek was op die dominante, koninklijke klootzak, zou ik nu voor hem zijn gevallen. Ik kan niet wachten op het volgende boek." (Cocktails and Books)

Over de auteur
Photo Geneva Lee
Geneva Lee

Geneva Lee schrijft spannende, licht erotische romans die steevast de bestsellerlijsten halen van The New York TimesUSA Today en Der Spiegel. Ze geeft de voorkeur aan fantasie boven de realiteit, en vooral aan fantasieën waarin machtige en sexy mannen de hoofdrol spelen.

Toon aanbod