Luistervoorbeeld

Zolang er leven is

Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar
Auteur Hendrik Groen
Spreker Jan Donkers
Speelduur 11u 30m 18s
€ 14,99

Beschrijving

We leerden Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo aangenaam mogelijk te maken.Van tijd tot tijd valt het Hendrik zwaar om de moed erin te houden.
Gelukkig heeft hij de pen weer opgepakt. Met de hem zo kenmerkende charmante humor neemt hij de medebewoners, de directie, zijn vrienden en de ouderdom in het algemeen op de korrel, waarbij hij zichzelf zeker niet spaart.
De pers overZolang er leven is 
'De dagboekfragmenten zijn charmant, soms hilarisch.' Elsevier
'Op elke dag wordt weer even geniaal gereflecteerd. Actualiteit, humor en de zwaarte van het leven komen in perfecte balans aan de orde.' **** Boekenkrant
'Instant humeur-oppepper!' Zin

Details

ImprintMeulenhoff
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 7 mei 2019
ISBN 9789052861739
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 30m 18s
Bestandsgrootte 958 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Hendrik Groen publiceerde zijn eerste dagboek in 2014. Pogingen iets van het leven te maken werd een groot succes: er is een heuse Hendrik Groen-fanclub, de vertaalrechten zijn verkocht aan meer dan 35 landen, er is een tv-serie van gemaakt en het is bewerkt tot een toneelstuk. Ook zijn tweede dagboek Zolang er leven is werd een bestseller. Van de dagboeken zijn een half miljoen exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen, en ze kregen beide de NS Publieksprijs. In juni 2018 verscheen Hendrik Groens roman Leven en laten leven. Hendrik Groen is een pseudoniem.

Toon aanbod