Luistervoorbeeld

Haar laatste woorden

Auteur Linda Green
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 9u 40m 45s
€ 14,99

Beschrijving

Een ijzingwekkende psychologische thriller over het verwoestende effect van lang bewaarde geheimen
Voor de lezers van Alex Marwood en Gillian Flynn
Er zijn baby's achter in de tuin. Zorg goed voor mijn baby's.
Vlak voor Betty sterft, vraagt ze haar kleindochter Nicola om goed voor haar baby's te zorgen. In eerste instantie denkt Nicola dat Betty het over de beeldjes heeft die achter in de tuin staan. Maar als haar dochter tijdens het spelen een botje vindt, schakelt ze de politie in.
Terwijl het onderzoek in volle gang is, doet men ook in de tuin van de buren een gruwelijke vondst. Langzaam wordt duidelijk dat deze keurig onderhouden achtertuinen al jaren een verschrikkelijk geheim verbergen. En dat iemand tot alles in staat is om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt.
De pers over Ik tel tot tien
'De spanning en emotie zijn voelbaar op elke pagina. Een echte pageturner.' The Telegraph
'Een snoeihard verhaal met zoveel opgebouwde spanning dat je je moet beheersen om niet even de laatste pagina te lezen.' NBD Biblion
'De spanning is ondraaglijk en dan moet de twist nog komen. Een veel te realistisch verhaal waar ouders niet van zullen kunnen slapen.' Sunday Mirror

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 3 januari 2020
ISBN 9789052862286
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 40m 45s
Bestandsgrootte 800 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Linda Green

Linda Green (1970) is geboren in Noord-Londen en opgegroeid in Hertfordshire. Ze werkte tien jaar als journalist voor regionale kranten in Londen en de Midlands voordat ze als freelancer ging werken in 1998. Ze werkte onder andere voor The Guardian, The Independent on Sunday, The Times Educational Supplement, Wanderlust en The Big Issue. In 1998 begon ze ook met het schrijven van fictie en publiceerde ze een kort verhaal in Best Magazine.

Linda schreef onder andere I Did a bad thing, 10 Reasons Not To Fall In Love, Things I Wish I’d Known en And Then It Happened. De meer recente titels zijn The Mummyfesto, The Marriage Mender en de bestseller Ik tel tot tien (While My Eyes Were Closed).

Toon aanbod