Luistervoorbeeld

VOX

Stilte kan oorverdovend zijn
Auteur Christina Dalcher
Voorlezer Marjolein Algera
Speelduur 10u 22m 30s
€ 14,99

Beschrijving

Hét boek van dit moment.'  Marie Claire
Een angstaanjagend verhaal in de stijl van  The Handmaid's Tale.Elle
Je mag honderd woorden per dag spreken. Eén woord meer en je krijgt een stroomstoot van duizend volt. Welkom in het nieuwe Amerika.
Dr. Jean McClellan brengt haar tijd in stilte door. Ze heeft een teller om haar pols die elk woord bijhoudt dat ze spreekt. Ieder woord boven de honderd zorgt voor een krachtige stroomstoot. En dat is niet de enige maatregel die de nieuwe regering heeft opgelegd.


Sinds er een extreem conservatieve partij aan de macht is gekomen, zijn miljoenen vrouwen hun baan kwijtgeraakt. Hun bankrekeningen zijn bevroren, hun paspoorten ingetrokken. Meisjes leren niet langer lezen en schrijven. Wie zich niet aan de regels houdt, wordt weggevoerd naar een heropvoedingskamp en komt nooit meer terug.
Dan staan er ineens twee mannen op de stoep. Voordat Jean het zwijgen werd opgelegd, was ze een begenadigd wetenschapper en nu is haar kennis hard nodig. De mannen doen Jean een aanbod dat ze niet kan weigeren: ze mag weer ongelimiteerd praten. Maar tegen welke prijs?

De pers over  VOX
Liet me sprakeloos achter.'  Daily Mail
Doodeng.'  RED
Dit wordt het boek waar iedereen het over heeft.'  Cosmopolitan
Past perfect in het #MeToo-tijdperk.'  Vanity Fair

 

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 26 november 2019
ISBN 9789052862323
Taal Nederlands
Speelduur 10u 22m 30s
Bestandsgrootte 411 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Christina Dalcher

Christina Dalcher werkte als taalkundige op de City University London voor ze zich op schrijven richtte. Als ze niet aan het schrijven is, zit ze waarschijnlijk in een hoekje haar stukgelezen exemplaar van De Shining te herlezen, of eet ze pasta in de straten van Napels.

Toon aanbod