Lift
Lift

Lift

Een huiveringwekkend verhaal; even de lift pakken zal nooit meer hetzelfde zijn!

Auteur

Linwood Barclay

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

12 uur 11 min

€ 14,99

Beschrijving

Een huiveringwekkend verhaal; even de lift pakken zal nooit meer hetzelfde zijn!
Maandag. Vier mensen stappen in een lift in Manhattan. Ze drukken op de knop voor hun verdieping, maar de lift klimt door naar de top, waar hij een paar seconden pauzeert – voordat hij valt. Recht naar beneden, tot hij te pletter slaat. Het lijkt een gruwelijk ongeluk. Maar op dinsdag vindt er opnieuw een incident plaats, in een andere wolkenkrabber. En op woensdag weer.
In New York – een van de meest verticale steden ter wereld – breekt chaos uit. Dit kan geen toeval zijn. Dit is een koude, berekenende poging de stad te terroriseren. En het werkt: kantoorwerknemers weigeren nog naar hun werk te gaan en hulpdiensten rukken niet meer uit voor oproepen op hoge etages. Wie zit hierachter? Hebben deze dodelijke sabotageacties iets te maken met het lijk zonder vingers dat werd gevonden? In een race tegen de klok proberen twee ervaren rechercheurs en een journalist de antwoorden te vinden voordat de nieuwste, en hoogste, woontoren van de stad op donderdag feestelijk wordt geopend.
Lift in de pers
'In Lift overtreft Barclay zichzelf met een filmwaardig verhaal, een plot vol verbijsterende verrassingen – en een zeer bevredigend einde.' The Wall Street Journal

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

14 november 2020

ISBN

9789052863498

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 11 min

Bestandsgrootte

1019 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013. Inmiddels heeft ze vele bestsellers op haar naam staan, waaronder de winterthrillers IJsengel en Helsinki en de succesvolle Tara en Diego-serie. Ook is ze tweevoudig winnaar van de ThrillZone Award voor beste Nederlandse thriller.

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Laatste belofte

Laatste belofte

Angela Marsons

€ 14,99
Illusie

Illusie

Camilla Läckberg, Henrik Fexeus

€ 12,99
Sensation Island

Sensation Island

Thysia Huisman

€ 12,99
De dochter die goed wilde doen
€ 15,99