Luistervoorbeeld

Wreed spel

Mijn wraak zal zoet zijn. Jouw dood is pas het begin.
SerieKim Stone deel 2
Auteur Angela Marsons
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 10u 48m 51s
€ 14,99

Beschrijving

Wat als een slachtoffer de rollen omdraait? En wat als Kim Stone's tragische verleden een wel heel grote rol inneemt in een moordonderzoek?

Voor de fans van M.J. Arlidge en Robert Bryndza

Een verkrachter heeft zijn gevangenisstraf uitgezeten. Niet lang na zijn vrijlating wordt hij verminkt en vermoord aangetroffen. Detective Kim Stone en haar team worden direct bij de zaak betrokken en onder druk gezet de moord zo snel mogelijk op te lossen. Als er steeds meer doden worden gevonden, die weliswaar geen onderling verband lijken te hebben, maar wel allemaal op wraakzuchtige wijze zijn omgebracht, krijgt de situatie een wel erg sinistere wending.


Terwijl ze zich steeds steviger vastbijt in de zaak, begint Kim te vermoeden dat een kwaadaardige mastermind bezig is met een pervers experiment, waarbij slachtoffers van misdrijven worden aangemoedigd de rollen om te draaien. Bovendien lijkt het erop dat de dader zijn aandacht heeft verlegd naar Kim zelf, als uitverkoren toeschouwer van zijn verwrongen genialiteit, en dat hij al haar zwakke punten kent en haar volgende stap steeds lijkt te kunnen voorspellen. Kim zal heel diep moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, een zoektocht die ook haar eigen kwetsbaarheid bloot dreigt te leggen.

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 15 juli 2021
ISBN 9789052864518
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 48m 51s
Bestandsgrootte 464 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Angela Marsons werkte als beveiliger toen ze in 2015 haar eerste thriller schreef. Inmiddels zijn er van haar Kim Stone-serie meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Marsons woont in Black Country, Engeland, waar haar boeken zich ook afspelen.

Toon aanbod