Luistervoorbeeld

Over Emma

Als ze niet is wie ze zegt te zijn, wie is Emma dan?
Auteur Rosie Walsh
Spreker Maartje van de Wetering
VertalerAnne Jongeling
Speelduur 11u 5m 1s
€ 14,99

Beschrijving

Emma was er vrij zeker van dat ze nooit meer verliefd zou worden. Maar toen ontmoette ze Leo en daar was het dan: allesoverstijgende liefde. Binnen een paar maanden waren ze verloofd. Zeven jaar later kwam Ruby, hun dochter, en vervolgens John Keats, hun asielhond. Ze zijn zielsgelukkig in het rommelige huis dat Emma's oma haar heeft nagelaten.

Leo, die als baby geadopteerd is, voelt zich voor het eerst van zijn leven helemaal thuis. En alles zou perfect zijn – als Emma zou zijn wie ze beweert te zijn.

Als 'Emma' haar echte naam zou zijn.

Leo komt tot de ontdekking dat bepaalde dingen niet helemaal kloppen. Langzaam komt Emma's oude leven aan het licht, en dreigt alles wat ze zo moeizaam heeft opgebouwd in één keer in te storten. Terwijl de duisterste momenten uit Emma's verleden naar boven komen, moet ze tegenover Leo bewijzen dat ze nog steeds de vrouw is op wie hij ooit smoorverliefd is geworden.

En ze moet hem vertellen over de liefde van haar andere leven.

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 16 mei 2022
ISBN 9789052864631
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 5m 1s
Bestandsgrootte 922 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rosie Walsh

Rosie Walsh woont in Bristol. De inspiratie voor Zeven perfecte dagen kreeg ze toen ze in Buenos Aires woonde en een vriendin iets soortgelijks meemaakte.

Toon aanbod