Luistervoorbeeld

Verdoemd

Haïti wordt geteisterd door een reeks rituele moorden. Het spoor leidt naar een oud weeshuis, maar dat staat al twintig jaar leeg.
Auteur Jérôme Loubry
Spreker Rik van de Westelaken
VertalerSaskia Taggenbrock
Speelduur 9u 40m 41s
€ 14,99

Beschrijving

Een waanzinnig spannende literaire thriller met een actueel thema: adoptiefraude

In een chique wijk in de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince wordt voor de tweede keer in een week een vermoord echtpaar aangetroffen. Hun verminkte lichamen liggen aan het voeteneinde van het bed. Alles wijst op een rituele moord. In Haïti, waar voodoo een officiële godsdienst is, berichten de kranten dan ook al snel over een voodoo-seriemoordenaar.

Inspecteur Simon Bélage wil van die speculaties niets weten. In zijn ogen is voodoo puur bijgeloof en ligt het motief van de moorden eerder bij de kinderhandel en de corruptie die het land teisteren. Samen met zijn partner Manus en dochter Rachelle gaat hij op onderzoek uit. Hun zoektocht leidt naar een oud weeshuis dat de sinistere bijnaam 'Het gelukkige graf' draagt.

Bélage duikt in het verleden van het allang gesloten weeshuis,en ontdekt meer dan hem lief is. Wat heeft zich al die jaren geleden tussen deze muren afgespeeld? En hoeveel mensen zullen daar nu nog de prijs voor moeten betalen?

 

In de pers

'Een intrigerend spel met waan en werkelijkheid.' VN Detective & Thrillergids

'Een meesterlijke vertelling die de lezer verbijsterd achterlaat. Zolang er thrillers als deze blijven verschijnen, is de avondklok beslist geen straf.' Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant

'Intrigerend, spannend en onvoorspelbaar.' Noordhollands Dagblad

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 18 maart 2022
ISBN 9789052864716
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 40m 41s
Bestandsgrootte 807 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.