Moord in het kattencafé
Moord in het kattencafé

Moord in het kattencafé

Maddie James is klaar om te settelen op het pittoreske Daybreak Island. Maar daar spelen zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Maddie James is klaar om te settelen in haar geboorteplaats: Daybreak Island, een pittoresk eilandje voor de kust van Massachusetts.

Serie

Auteur

Cate Conte

Spreker

Susan Muskee

Speelduur

8 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

Heerlijk verslavende cosy crime voor de fans van Agatha Christie en Midsomer Murders

Maddie James is klaar om te settelen in haar geboorteplaats: Daybreak Island, een pittoresk eilandje voor de kust van Massachusetts. Haarngrootste droom is om haar eigen bedrijf te beginnen en als de rode kater JJ haar leven binnen komt trippelen, raakt ze geïnspireerd. Er zijn zo veel katten op het eiland die een thuis nodig hebben: waarom begint ze geen kattencafé?

Dan slaat het noodlot toe. Maddie's opa, de voormalige politiechef van het eiland, wordt sinds het overlijden van zijn vrouw steeds vergeetachtiger. En nu is de invloedrijke zakenman en lokale bullebak Frank O'Malley op zijn huis uit. Maddie is vastbesloten O'Malley op andere gedachten te brengen, maar voor ze de kans krijgt wordt hij dood aangetroffen. Alle ogen zijn op Maddie gericht.

Is het niet héél toevallig dat uitgerekend de kat van deze nieuwkomer het lijk heeft gevonden? Maar Maddie is niet voor niets de kleindochter van een politiechef. Samen met haar viervoeter gaat ze op onderzoek uit. Wat voor zaken spelen er op Daybreak Island die het daglicht niet kunnen verdragen?

In de pers

' Moord in het kattencafé trekt je vanaf de eerste pagina het verhaal in en maakt dat je Daybreak Island nooit meer wilt verlaten – ondanks de hoge misdaadcijfers!' Criminal Element

'Cate Conte is een van de weinige auteurs die knusse kneuterigheid weet te combineren met sterke dialogen en goede ontwikkeling van de personages. Vlot en verslavend!' Kirkus Reviews

'Een schattig dorpje, dodelijke intriges en een hoop harige vrienden. Dit goed geplotte mysterie is een cadeautje voor elke kattenliefhebber.' Best Friends Magazine

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

5 september 2022

ISBN

9789052865362

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 46 min

Bestandsgrootte

731 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Cate Conte is de bestsellerauteur van drie cosy crime-series met dieren in de hoofdrol. Ze is lid van de Sisters in Crime en de Cat Writers' Association en brengt zo haar twee grote liefdes samen.

Meer spreker Susan Muskee Bekijk alles

Valentijn op stand - Novelle
€ 4,95
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Iris Visser

€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel 2
€ 14,99
Een hertog met Kerstmis

Een hertog met Kerstmis

Jenny Holiday

€ 14,99