Van mij alleen & Het ritme van mijn hart
Van mij alleen & Het ritme van mijn hart

Van mij alleen & Het ritme van mijn hart

Kunnen Drake en Rosa hun pijn uit het verleden loslaten en zich openstellen voor een toekomst vol liefde en passie?

Drake en Rosa zijn absoluut niet van plan voor elkaar te vallen, maar als hun lippen elkaar ontmoeten smelt alle weerstand weg en blijft alleen een diepe passie over.

Serie

Auteur

Bella Andre

Spreker

Ingeborg Wieten

Speelduur

9 uur 42 min

€ 14,99

Beschrijving

Met een kort verhaal: Het ritme van mijn hart

'Bella Andre schrijft series om verliefd op te worden.' Hebban.nl

Als er naaktfoto's van haar op sociale media worden gedeeld, gaat Rosa Bouchard er geschokt en in paniek vandoor. Haar blinde vlucht eindigt in Montauk, waar ze niemand kent, waar niemand haar kent, en waar ze in alle rust de mediastorm kan uitzitten. Daar wil ze ook het verraad van haar moeder verwerken, die er duidelijk geen problemen mee heeft het geluk van haar dochter op het spel te zetten voor meer bekendheid, fans en geld.

Drake Sullivan is een wereldberoemde schilder die erom bekendstaat nooit  maar dan ook nooit  vrouwen te schilderen. Toch kan hij de verleiding niet weerstaan als hij op een dag een jonge vrouw ziet op de kliffen vlak bij zijn cottage in Montauk: hij moet en zal haar adembenemende schoonheid vastleggen op het doek, vooral omdat ze met zo'n bedroefde en gekwelde blik over het water naar de horizon staart.

Drake en Rosa zijn absoluut niet van plan voor elkaar te vallen, maar als hun lippen elkaar ontmoeten smelt alle weerstand weg en blijft alleen een diepe passie over. Kunnen ze leren elkaar te vertrouwen en open te staan voor een liefdevolle toekomst?

In de pers

'De spannende scènes worden fantastisch beschreven, zodat je het als lezer echt wel warm krijgt. De balans tussen romantiek en sexy is perfect.' Chicklit.nl

'Ik denk niet dat ik ooit een boek heb gelezen waarbij de chemie tussen twee mensen zo van de pagina's spatte!' Boekhopper.nl

'Bella Andre houdt je aan de pagina's gekluisterd.' Schrijfplezier.eu

 

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

1 november 2022

ISBN

9789052865393

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 42 min

Bestandsgrootte

803 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Bella Andre studeerde economie aan Stanford University, werkte daarna als marketing director en had veel succes als rockster. Na diverse non-fictieboeken begon ze aan haar eerste roman. Haar tweede boek bracht ze uit in eigen beheer, en vanaf dat moment is ze niet meer weg te denken van de Amazon-hitlijsten. Bella Andre woont met haar man en twee kinderen in Amerika.

Meer spreker Ingeborg Wieten Bekijk alles

Intuïtieve ontwikkeling
€ 15,00
2044

2044

Robert Bridgeman

€ 14,95
Gedwongen liefde

Gedwongen liefde

Maria Genova

€ 12,95
Psychologie van een gebroken hart
€ 15,00