IJskoud
IJskoud

IJskoud

Je ouders kun je altijd vertrouwen Toch?

Als de zeventienjarige Eva wakker wordt, ligt ze niet in haar eigen bed. In plaats daarvan ligt ze op zolder, met haar lichaam onder de blauwe plekken en de deur van buitenaf vergrendeld.

Auteur

Isabel Ashdown

Spreker

Denise Lukkenaer

Vertaler

Textcase

Speelduur

10 uur 34 min

€ 14,99

Beschrijving

Huiveringwekkende spanning voor fans van Ruth Ware en Lucy Foley

Als de zeventienjarige Eva wakker wordt, ligt ze niet in haar eigen bed. Ze ligt op zolder met haar lichaam onder de blauwe plekken en de deur van buitenaf vergrendeld. Volgens haar ouders is dit voor haar eigen veiligheid: maar waarom wisselen ze steeds zulke veelzeggende blikken? Waarom mag Eva geen bezoek ontvangen, moet ze zo veel slaappillen slikken en wordt haar niets over het ongeluk verteld? Eva is vastbesloten te ontdekken wat er echt is gebeurd op die ijskoude nacht van het ongeluk. Maar daarvoor moet ze eerst zien te ontsnappen.

In de pers

'De spanning behelst veel meer dan je vooraf denkt.' De Telegraaf

'Langzaam maar zeker worden alle losse draden aan elkaar geregen en ontvouwt zich een groot raadselachtig web vol intriges.' Thrillzone.nl

'Door de onderhuidse spanning, de complexe familieverhoudingen en de vraag – wat is waarheid en wat is leugen? – blijft het verhaal nazinderen nog lang nadat je met een zucht het boek hebt dichtgeslagen.' Hebban.nl

 

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

1 mei 2023

ISBN

9789052865423

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 34 min

Bestandsgrootte

875 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Isabel Ashdown werd geboren in Londen en groeide op aan de zuidkust van Engeland. Met haar debuut won ze de Mail on Sunday-schrijfwedstrijd. Het werd meerdere malen bekroond als het beste boek van het jaar. Ashdown is fulltime schrijfster en haar psychologische thrillers verschijnen in acht landen. Ze woont in Sussex met haar man, hun twee kinderen en hun honden.

Meer spreker Denise Lukkenaer Bekijk alles

Dromen van Willow House

Dromen van Willow House

Susanne O’Leary

€ 9,99

In het hart van de storm

Anika Riemens

€ 9,99

Een dwarse bruid

Kasey Stockton

€ 14,99
Zussen van Willow House

Zussen van Willow House

Susanne O’Leary

€ 9,99