Koersen op geluk
Koersen op geluk

Koersen op geluk

Het vervolg op de bestseller Mijn gevecht

Na zijn turbulente wielercarrière begint het leven van Thomas Dekker in 2015 opnieuw. Hij schrijft zijn memoir Mijn gevecht, dat een instantbestseller wordt.

Auteur

Thomas Dekker

Spreker

Thomas Dekker

Speelduur

4 uur 29 min

€ 14,99

Beschrijving

'Doorspekt met heerlijke anekdotes die zelfs ik nog niet kende!' Laurens ten Dam

Een wervelend verslag van Thomas Dekkers roerige leven na zijn wielercarrière

Het vervolg op de bestseller Mijn gevecht, waarvan meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht

Na zijn turbulente wielercarrière begint het leven van Thomas Dekker in 2015 opnieuw. Hij schrijft zijn memoir Mijn gevecht, dat een instantbestseller wordt. Het zet hem ook buiten de sportwereld in de spotlights, en zowel vriend als vijand is geschokt over de onthullingen die hij in het boek doet.

Koersen op geluk begint waar Mijn gevecht eindigt. Thomas vertrekt naar zijn steenrijke geliefde in Beverly Hills, waar hij deel uitmaakt van het jetsetleven met filmsterren, kunstenaars en artiesten. Hij leeft bijna vijf jaar lang een ongelooflijk luxeleven en beleeft de meest bizarre avonturen, terwijl hij in feite vooral op zoek is naar liefde en oprechtheid. Maar hoe kies je een weg die bij je past in een leven vol extremen? Van het leven dat hij daar leidt, raakt hij steeds gedeprimeerder. Wat nu? Kan hij zijn geluk weer vinden via het fietsen?

Koersen op geluk omvat een roerige periode in zijn leven, een tijd met veel ups en downs, waarin Thomas zelfreflectie zeker niet schuwt. Het resultaat is een wervelend verslag, een eerlijke zoektocht naar wat ieder mens in feite wil: geluk.

De pers over Mijn gevecht:

' Mijn gevecht is zo persoonlijk als de titel suggereert. Het is het verhaal van een man met een hoop zelfkennis en een behoorlijk schuldbesef, maar die er niet naar handelt.' de Volkskrant

' Mijn gevecht is het autobiografische relaas van oud-renner Thomas Dekker en geeft een uniek inkijkje in de mores binnen het wielerpeloton aan het begin van deze eeuw.' AD

'De biografie sloeg in als een bom.' Brabants Dagblad

 

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

14 juli 2023

ISBN

9789052865645

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 29 min

Bestandsgrootte

374 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Thomas Dekker is een van de grootste Nederlandse wielertalenten ooit. Hij was voorbestemd om de Tour de France te winnen, maar zijn wielerloopbaan werd uiteindelijk getekend door een dopingaffaire en een langdurige schorsing. In 2015 stopte de golden boy met professioneel fietsen. Thomas was finalist in Expeditie Robinson en nam deel aan Expeditie Robinson VIPS. Met Thijs Zonneveld schreef hij de bestseller Mijn gevecht en hij is als wieleranalist nog vaak te zien op televisie.