Flock (Vlucht)
Flock (Vlucht)

Flock (Vlucht)

De afspraak is simpel: het enige wat de negentienjarige studente Cecilia Horner hoeft te doen, is het een jaar uithouden bij haar van haar vervreemde vader in het kleine stadje Triple Falls.

Serie

Ravenhood deel 1

Auteur

Kate Stewart

Spreker

Elise Sommink

Speelduur

11 uur 32 min

€ 14,99

Beschrijving

Deel 1 van de Ravenhood-serie

Een liefdesverhaal vol spanning, passie en plotwendingen dat je ademloos achterlaat

De afspraak is simpel: het enige wat de negentienjarige studente Cecilia Horner hoeft te doen, is het een jaar uithouden bij haar van haar vervreemde vader in het kleine stadje Triple Falls en in zijn fabriek werken. In ruil daarvoor betaalt hij niet alleen haar collegegeld, maar ontvangt ze ook een klein fortuin waarmee Cecilia haar alleenstaande moeder kan helpen.

Maar alles verandert wanneer ze Sean ontmoet op haar eerste werkdag. Hij stelt haar voor aan zijn hechte vriendenkring – waaronder de mysterieuze Dominic – een groep mannen die volgens hun eigen regels leeft en allemaal dezelfde tatoeage van een raaf hebben.

Cecilia is van nature geen durfal, maar verblindt door haar gevoelens voor Sean én Dominic is het lastig om naar haar verstand te blijven luisteren. Ze is vastbesloten om te genieten van haar zomer in Triple Falls en open te staan voor nieuwe ervaringen, waar ze ook toe leiden.

Collega-auteurs over Vlucht

'Het is het meest onvoorspelbare, meeslepende en sexy werk dat ik het hele jaar heb gelezen. Een absolute traktatie van Kate Stewart.' L.J. Shen, USA Today-bestsellerauteur van Vicious

' Vlucht is niet zomaar een boek, het is een ervaring. Een briljante verkenning van wat er gebeurt als liefde, verlangen en diepe geheimen op een kruispunt komen, allemaal meesterlijk verweven in een roman die niet meer neer te leggen is.' Emma Scott, USA Today-bestsellerauteur

'Gevat. Prikkelend. Edgy. Prachtig origineel.' Jewel E. Ann, Wall Street Journal- & USA Today-bestsellerauteur

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

14 april 2023

ISBN

9789052865799

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 32 min

Bestandsgrootte

957 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Kate Stewart is geboren in Texas en woont nu in North Carolina met haar man Nick. Ze heeft zich gevestigd in de Blue Ridge Mountains en schrijft sexy, hedendaagse romantiek, maar ook romantische komedie en erotische spanning.

De Ravenhood-trilogie, bestaande uit Flock (Vlucht), Exodus (Verwoest) en The Finish Line (Verlang), is een internationale bestseller en lezersfavoriet geworden. Kates werk stond in USA Today, BuzzFeed, The New York Daily News, Huffington Post en werd vertaald in een tiental talen.

Meer spreker Elise Sommink Bekijk alles

Zijn laatste wens

Zijn laatste wens

Jasinda Wilder

€ 11,99
Onthuld

Onthuld

Eva Roberts

€ 9,99
Mijn stiekeme crush

Mijn stiekeme crush

Katee Robert

€ 4,99
Voel de vlinders

Voel de vlinders

Elle Kennedy

€ 11,99