Het perfecte huwelijk
Het perfecte huwelijk

Het perfecte huwelijk

Je hebt geen idee wie ze echt is - en waar ze toe in staat is

Als Leonora haar man betrapt met een andere vrouw, stelt ze hem een ultimatum: hij verbreekt de affaire, of zij geeft hem aan bij de politie.

Auteur

Anna Ekberg

Spreker

Jeroen Tjepkema

Vertaler

Lammie Post-Oostenbrink

Speelduur

12 uur 7 min

€ 14,99

Beschrijving

Huiveringwekkende psychologische spanning voor de fans van Samuel Bjørk, Bo Svernström en Camilla Läckberg

Je bent al jaren met haar getrouwd. Maar ken je haar echt?

Christian en Leonora zouden gelukkig moeten zijn. Ze hebben een droomhuis met uitzicht op de fjorden en een zoon die gezond is verklaard na een lang ziekbed. Maar ze hebben ook geheimen. Rancune, eenzaamheid en onvervulde verlangens maken hun huwelijk kapot.

Als Leonora haar man betrapt met een andere vrouw, stelt ze hem een ultimatum: hij verbreekt de affaire, of zij geeft hem aan bij de politie. Want Leonora weet hoe Christian de peperdure behandeling van hun zoon heeft betaald. Christian ziet nog maar één uitweg: hij moet van Leonora af. En dus stapt hij in zijn busje, rijdt naar haar vaste hardlooproute en rijdt haar dood. Maar als Christian trillend van schok thuiskomt, zit Leonora gewoon op de bank. Wie heeft hij zojuist aangereden? En wat gebeurt er als zijn vrouw erachter komt wat hij van plan was? Eén ding is duidelijk: niets kan hem voorbereiden op de hel die op het punt staat los te barsten.

In de pers

'Hoe eng wil je het hebben?' Margriet

'Een klassieke, geweldig geschreven thriller. Pas op het allerlaatst vallen alle puzzelstukjes in elkaar.' Helsingør Dagblad

'Ekberg behoort tot de elite van Deense misdaadschrijvers. Haar handelsmerk? Scherpe plots waarin de grenzen van de dagelijkse realiteit tot het uiterste worden opgezocht.' ***** Dagbladenes Bureau

'Een briljante schrijfstijl.' ***** Horsens Folkeblad

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

9 november 2023

ISBN

9789052866031

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 7 min

Bestandsgrootte

1007 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anna Ekberg is het pseudoniem van de Deense auteurs Anders Rønnow Klarlund en Jacob Weinreich. Onder deze naam schreven zij al vier psychologische thrillers die allemaal de Deense bestsellerlijst haalden. Eigen schuld geldt als hun internationale doorbraak, en werd door Netflix verfilmd.

Meer spreker Jeroen Tjepkema Bekijk alles

Het uurwerk

Arnaldur Indriðason

€ 13,99
Aanbieding Mijlpalen

Mijlpalen

Sam Heughan

€ 14,99 € 7,49
De talisman

De talisman

Stephen King, Peter Straub

€ 14,99
Dr. Sleep

Dr. Sleep

Stephen King

€ 14,99