Ter plekke
Ter plekke

Ter plekke

Buitengewone verhalen van een sportjournalist

Ter plekke bevat verhalen van een van de bekendste sportverslaggevers van Nederland, Joep Schreuder.

Auteur

Joep Schreuder

Spreker

Joep Schreuder

Speelduur

5 uur 16 min

€ 14,99

Beschrijving

Van kleedruimtes en privéjets tot de Braziliaanse tropen, van hotellobby's en dakterrassen tot bij de voetballers thuis: Schreuder neemt je mee naar plekken die je op televisie zelden te zien krijgt

Ter plekke bevat verhalen van een van de bekendste sportverslaggevers van Nederland, Joep Schreuder. Een bestuurscrisis bij een bekende club? Rellen bij een kampioenschap en huldiging? Een ontslag van een omstreden voetbaltrainer? Schreuder is erbij, kijkt, analyseert en vertelt ons wat er gaande is in de sport- en vooral de voetbalwereld.

Schreuder neemt je in Ter plekke mee naar bijzondere wedstrijden en sportevenementen, en laat je nader kennismaken met markante mensen uit de voetbalwereld. Hij vertelt de smakelijkste verhalen uit de catacomben, kleedkamers en privévliegtuigen. Het is alsof je zelf naast Cruijff, Van Gaal, Advocaat, Koeman, Hiddink of Zlatan staat. Een geluk dus dat Schreuder altijd aantekeningen maakt, want daardoor voelen deze korte verhalen aan als privérondleidingen door de opwindende, vermakelijke en soms onbegrijpelijke sport- en voetbalwereld.

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

3 juli 2023

ISBN

9789052866178

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 16 min

Bestandsgrootte

440 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Joep Schreuder (Breda, 1966) is sinds 2001 verslaggever in beeld bij Studio Sport. Hij doet voornamelijk verslag van de eredivisie en de grote voetbaltoernooien en interviewt de grote namen van de voetbalwereld. Hij stond aan de wieg en was boegbeeld van TV&Co, een regionale televisiezender voor Noord-Brabant. Daar leidde hij een vijftal programmamakers op die nu op landelijke televisie te zien zijn.