Zeker van haar zaak
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Amber verkoopt vintagekleding en heeft helemaal geen tijd voor de liefde. Tot een onverwachte bezoeker alles op zijn kop zet.

Om even uit te waaien en aan haar zorgen te ontsnappen, vertrekt Amber voor een weekend naar Zeeland.

Auteur

Anita Nauta

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

6 uur 57 min

€ 14,99

Beschrijving

Romantiek met een vleugje humor: perfect voor de lezers van Chantal van Gastel, Aline van Wijnen, Charlotte de Monchy en Manuela Inusa

Amber zet zich met hart en ziel in voor haar vintagewinkel in de Oude Stad van Alkmaar. In haar knusse boetiek verkoopt ze de prachtigste kleding en accessoires, maar ondanks haar inspanningen verlopen de zaken moeizaam.

Om even uit te waaien en aan haar zorgen te ontsnappen, vertrekt Amber voor een weekend naar Zeeland. Daar loopt ze Vincent tegen het lijf, een stoere man en alleenstaande vader van Merel. Amber voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar houdt bewust afstand. Een nieuwe relatie is het laatste wat ze wenst en bovendien gaat al haar aandacht naar de winkel: ze heeft helemaal geen tijd voor de liefde! Dochter Merel heeft echter heel andere plannen: zij gunt haar vader alle geluk van de wereld en is vastbesloten om het lot een handje te helpen. Durft Amber zich over te geven aan de liefde of gaat ze volledig voor haar zaak?

'Een geslaagd debuut! Verfrissend luchtig, realistisch en romantisch tegelijk.' Aline van Wijnen

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

11 december 2023

ISBN

9789052866222

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 57 min

Bestandsgrootte

578 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anita Nauta (1965) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde, werkt als technisch schrijver/redacteur, heeft een passie voor boeken en speelt graag met woorden. Zeker van haar zaak is haar debuutroman. Inspiratie voor dit verhaal vond ze in haar liefde voor vintage, haar poging om een eigen zaak van de grond te krijgen en haar zoektocht naar een leuke man.

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

Hoe ik mijn eigen moord oploste
€ 14,99
Texel

Texel

Susan Muskee

€ 14,99
Heimwee naar Lanzarote

Heimwee naar Lanzarote

Anita Verkerk

€ 12,95
FIRE

FIRE

Charlotte van Brabander

€ 12,99