Een hertog met Kerstmis
Een hertog met Kerstmis

Een hertog met Kerstmis

Wat als een Europese hertog verliefd wordt op een beeldschone New Yorkse professor?

Maximilian von Hansburg, baron van Laudon en erfgenaam van de hertog van Aquilla, heeft niet bepaald een vrolijke kerst.

Auteur

Jenny Holiday

Spreker

Susan Muskee

Vertaler

Deul en Spanjaard

Speelduur

11 uur 58 min

€ 14,99

Beschrijving

Een heerlijk kerstboek met een koninklijk randje waar de vonken vanaf vliegen!

Maximilian von Hansburg, baron van Laudon en erfgenaam van de hertog van Aquilla, heeft niet bepaald een vrolijke kerst. Hij is net gedumpt door een prinses, hij is zijn baan kwijt én zijn dominante vader heeft hem naar New York gestuurd om een potentiële bruid te ontmoeten in wie hij absoluut geen interesse heeft. In de stad ontmoet hij Dani Martinez, een intelligente professor. Maximilian is vastbesloten om een vriendschap met haar te sluiten.

De nuchtere en net weer single Dani is klaar met de liefde — en dat is precies waarom ze het zo goed kan vinden met de losbandige Max. Hij is de perfecte vriend om sneeuwengelen mee te maken in Central Park en om diepe gesprekken mee te voeren over de nutteloosheid van liefde. Langzaam verandert hun vriendschap in iets diepers.

Maar verliefd worden was nooit onderdeel van het plan...

 

In de pers

'De prijswinnende Holiday mixt kerstfilmmagie met de sprookjesachtige charme van Roman Holiday en een vleugje sensualiteit en humor tot het ideale kerstboek.' Booklist

'De aantrekkingskracht knettert van de bladzijden en de gevatte dialogen verheffen deze kerstromance tot een vermakelijk sprookje van koninklijk formaat.' Kirkus Reviews

'Een heerlijke, charmante kerstromance.' New York Public Library op hun 'Best Books of 2021'-lijst

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

20 december 2023

ISBN

9789052866727

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 58 min

Bestandsgrootte

990 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Jenny Holiday is een USA Today-bestsellerauteur die werd genomineerd van de prestigieuze RITA Award voor romantische fictie. Haar werk verscheen in The New York Times, Entertainment Weekly, The Washington Post en op National Public Radio. Als ze niet aan het schrijven is, is Jenny graag met haar familie, kijkt ze hoe andere mensen karaoke zingen en geeft ze graag themafeestjes. Ze woont in Ontario, Canada.

Meer spreker Susan Muskee Bekijk alles

Valentijn op stand - Novelle
€ 4,95
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Iris Visser

€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel 2
€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel
€ 14,99