Luistervoorbeeld

Harpmeditaties: De 7 chakra's

Auteur Femke Bloem
Spreker Femke Bloem
Speelduur 59m 21s
€ 11,95

Beschrijving

Dit luisterboek bevat een diepgaande meditatiereis door de 7 chakra’s. Ieder onderdeel is ook afzonderlijk te beluisteren, het helende effect ervan wordt echter versterkt door de gehele reis in de oorspronkelijke volgorde te ervaren. De inleidende ademoefening aan het begin van het luisterboek is een krachtige ademtechniek die heel geschikt is om zowel de dag mee te beginnen als af te sluiten.

1. Basis chakra: Deze track versterkt je gevoel van veilig zijn op aarde, begeleidt het geborgen thuiskomen in jezelf, helpt je een gerechtvaardigde plek in te nemen in je bestaan. Deze chakra verbindt je met het element Aarde.

2. Sacraal chakra: Deze track versterkt je levensenergie en helpt je met het op gezonde wijze beleven van je seksualiteit en sensualiteit. Dit is het chakra dat met het element Water verbonden is.

3. Zonnevlecht chakra: Deze track helpt je met het ervaren van je Ik-heid. Het maakt dat je je grenzen gaat ervaren en aangeven en het zal je innerlijk vuur feller laten branden en je daadkracht stimuleren. Het bijbehorende element is Vuur.

4. Hart chakra: Deze track helpt je met het ervaren van diepe liefde, voor jezelf en voor al je geliefden. Ook maakt hij je ontvankelijk voor schoonheid en geeft hij een ervaring van ritme en balans. De hart-chakra is verbonden met het element Lucht.

5. Keel chakra: Helpt je manifesteren en loslaten vanuit je bron. Geeft de ervaring van vrijheid, zuiverheid en vreugde. Verbonden met het element Ether.

6. Derde oog chakra: Geeft de ervaring van terug te zijn in de Kosmische baarmoeder, geborgenheid en diepe inzichten. Versterkt het innerlijk weten, inspireert tot wijsheid.

7. Kruin chakra: Stimuleert het loslaten van oude pijn en schept ruimte voor een verlichtingservaring. Kosmische liefde en terugkeren naar de Bron van alle dingen. Verjongend en genezend.

Details

ImprintGVMedia
UitgeverGVMedia, Stichting
Publicatiedatum 2 september 2016
ISBN 9789055993253
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 59m 21s
Bestandsgrootte 91 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Femke Bloem

Femke Bloem studeerde af als kunstzinnig therapeute. Ze is therapeute/trainster en is daarnaast actief als beeldend kunstenares, harpiste, yogalerares en presentatrice. Verder schrijft ze artikelen over esoterie en kunst en geeft ze workshops.

Toon aanbod