Luistervoorbeeld

Léon en de verdwenen koning

Auteur Bert Drost, Caroline Uitendaal-Drost
Spreker Bert Drost
Speelduur 2u 5m 10s
€ 10,99

Beschrijving

Na een rotdag op school komt Léon boos thuis. Uitgelachen door zijn vrienden, voor schut gestaan voor de klas, hoeveel slechter kan zijn dag nog worden? Als hij dan aan tafel ook nog eens ruzie krijgt met zijn zusje en naar zijn kamer wordt gestuurd voelt het alsof de hele wereld tegen hem is.

Terwijl hij verdrietig op zijn bed ligt, hoort hij ineens een vreemde stem in zijn kamer. Het blijkt een boodschapper uit een onbekend land. Het land is in nood – en Léon is de enige die kan helpen. Léon besluit mee te gaan, want wat heeft hij te verliezen?

En zo begint een bijzondere reis. Lukt het Léon om de koning te vinden en het koninkrijk te redden? Is hij stoer genoeg om te doen wat nodig is? En komt hij ooit nog thuis?

Details

ImprintGVMedia
UitgeverGVMedia, Stichting
Publicatiedatum 8 september 2017
ISBN 9789055993338
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 5m 10s
Bestandsgrootte 110 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Bert Drost

Bert Drost (1948) is meer dan tweeënveertig jaar werkzaam geweest in verschillende functies van het basisonderwijs. Hij heeft in zijn werk veel kinderboeken gelezen en voorgelezen. Dat voorlezen doet hij nog graag voor zijn vier kleinkinderen. Bert is getrouwd en heeft twee volwassen dochters.

Voordat Bert met pensioen ging, was het plan er al om samen met zijn dochter Caroline een kinderboek te gaan schrijven. Na tijden lang schrijven en polijsten is Léon en de verdwenen koning het resultaat.

Toon aanbod