Léon en de verdwenen koning
Léon en de verdwenen koning

Léon en de verdwenen koning

Léon hoort plots een vreemde stem. Een boodschapper uit een onbekend land dat in nood is. Alleen Léon kan zorgen voor de redding. Leeftijd: 8+

Auteurs

Bert Drost, Caroline Uitendaal-Drost

Spreker

Bert Drost

Speelduur

2 uur 5 min

€ 10,99

Beschrijving

Na een rotdag op school komt Léon boos thuis. Uitgelachen door zijn vrienden, voor schut gestaan voor de klas, hoeveel slechter kan zijn dag nog worden? Als hij dan aan tafel ook nog eens ruzie krijgt met zijn zusje en naar zijn kamer wordt gestuurd voelt het alsof de hele wereld tegen hem is.

Terwijl hij verdrietig op zijn bed ligt, hoort hij ineens een vreemde stem in zijn kamer. Het blijkt een boodschapper uit een onbekend land. Het land is in nood – en Léon is de enige die kan helpen. Léon besluit mee te gaan, want wat heeft hij te verliezen?

En zo begint een bijzondere reis. Lukt het Léon om de koning te vinden en het koninkrijk te redden? Is hij stoer genoeg om te doen wat nodig is? En komt hij ooit nog thuis?

Details

Imprint

GVMedia

Uitgever

GVMedia, Stichting

Publicatiedatum

8 september 2017

ISBN

9789055993338

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 5 min

Bestandsgrootte

110 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Bert Drost (1948) is meer dan tweeënveertig jaar werkzaam geweest in verschillende functies van het basisonderwijs. Hij heeft in zijn werk veel kinderboeken gelezen en voorgelezen. Dat voorlezen doet hij nog graag voor zijn vier kleinkinderen. Bert is getrouwd en heeft twee volwassen dochters.

Voordat Bert met pensioen ging, was het plan er al om samen met zijn dochter Caroline een kinderboek te gaan schrijven. Na tijden lang schrijven en polijsten is Léon en de verdwenen koning het resultaat.Caroline Uitendaal-Drost (1975) is naast de oudste dochter van Bert, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Zij heeft een praktijk aan huis, waar zij ouders en kinderen begeleidt, die niet lekker in hun vel zitten.

Voordat ze als coach en masseuse werkte, was ze grafisch vormgever en droomde zij ervan om ooit een kinderboek te illustreren. Dat ze jaren later dit kinderboek zelf zou schrijven met haar vader, had ze toen nog niet kunnen bedenken.