Gods smokkelaar
Gods smokkelaar

Gods smokkelaar

Radicaal de grens over voor God

In 'Gods smokkelaar' lees je het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl. Anne nam grote risico’s om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden.

Auteur

Anne van der Bijl

Spreker

Jop van der Bijl

Speelduur

10 uur 25 min

€ 17,99

Beschrijving

In 'Gods smokkelaar' lees je het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl. Hij vertelt hoe hij opgroeide in een klein dorp, maar door Gods stem te volgen op de meest onverwachte plekken terechtkwam. Anne nam grote risico's om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden. Zijn missie was gevaarlijk, vol geloof en doorspekt met wonderen. Anne's vertrouwen op de Here God en zijn radicale toewijding om het onmogelijke te doen, moedigen je aan om stevige stappen te zetten op jouw geloofsreis. Anne van der Bijl was de oprichter van Open Doors. Hij verwierf bekendheid doordat hij Bijbels smokkelde naar plekken waar christenen vervolgd werden. Na zijn overlijden in 2022 mocht zijn bekendste boek, 'God's Smuggler', ook in het Nederlands verschijnen. Voorgelezen door Jop van der Bijl.

Details

Imprint

Plateau

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

15 maart 2023

ISBN

9789058041999

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 25 min

Bestandsgrootte

859 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anne van der Bijl was de oprichter van Open Doors. Hij verwierf bekendheid doordat hij Bijbels smokkelde naar plekken waar christenen vervolgd werden. Na zijn overlijden in 2022 mocht zijn bekendste boek, 'God's Smuggler', ook in het Nederlands verschijnen.

Meer auteur Anne van der Bijl Bekijk alles

Strijdvaardig

Strijdvaardig

Anne van der Bijl, Al Janssen

€ 24,95
Als je leven je lief is

Als je leven je lief is

Anne van der Bijl

€ 16,50
Ethiek van het smokkelen

Ethiek van het smokkelen

Anne van der Bijl

€ 16,50
De strijd om Afrika

De strijd om Afrika

Anne van der Bijl

€ 16,50