Een praatje maken
Een praatje maken

Een praatje maken

Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen? Vergroot je zelfvertrouwen en spontaniteit!

Auteur

Marjolijn van Burik

Spreker

Marjolijn van Burik

Speelduur

2 uur 5 min

€ 17,99

Beschrijving

Themaklassieker nu verkrijgbaar als luisterboek, met veel tips en oefeningen. Ingesproken door de auteur, Marjolijn van Burik.

Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen?

Praten over koetjes en kalfjes is onontbeerlijk in de manier waarop wij tegenwoordig met elkaar omgaan en samenwerken. Het is een onmisbare vaardigheid op recepties en feestjes waar je bijna niemand kent, maar ook op je werk is het de smeerolie voor het contact met collega's en relaties.

In dit luisterboek wordt op heel praktische wijze en stap voor stap uitgelegd hoe je een praatje maakt. Het luisterboek helpt je bij het vergroten van je zelfvertrouwen en spontaniteit. Hierdoor zul je met meer gemak een praatje maken en veel meer genieten van het contact met anderen.

Compleet met boekje van 12 pagina's vol schema's, illustraties en strips uit het oorspronkelijke boek als pdf-bestand.

Inhoud
Voorwoord
Inleiding
Hoofdstuk 1: Het praatjemakenmodel
Hoofdstuk 2: Stap 1 - Contact zoeken
Hoofdstuk 3: Stap 2 - Contact maken
Hoofdstuk 4: Stap 3 - Praten
Hoofdstuk 5: Stap 4 - Afronden
Hoofdstuk 6: Stap 5 - Afscheid nemen
Hoofdstuk 7: De invloed van persoonlijkheid en omstandigheden
Tips voor openingszinnen

Details

Imprint

Uitgeverij Thema

Uitgever

Uitgeverij Thema

Publicatiedatum

11 mei 2011

ISBN

9789058714992

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 5 min

Bestandsgrootte

59 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Drs. Marjolijn van Burik studeerde creatieve therapie, drama, psychodrama en klinische psychologie in Nijmegen. Zij is zelfstandig gevestigd psycholoog, psychodramatherapeut en trainer/coach in Nijmegen en tevens verbonden aan Schouten en Nelissen als trainer voor Training en Open Opleidingen (TROP) en Organisatie & Advies (O&A) voor verschillende werkgebieden. Ze traint de trainer in de bedrijfsschool aldaar en op de Master voor Training en Bedrijfsopleiding in onder andere Psychopathologie en (Psycho)drama.