Modelvliegen
Modelvliegen

Modelvliegen

De geschiedenis van een vader, moeder en hun vroegwijze zoon die in korte tijd de weg afleggen van betrekkelijke onschuld naar kennis van goed en kwaad.

Auteur

Marcel Möring

Spreker

Marcel Möring

Speelduur

2 uur 13 min

€ 11,95

Beschrijving

In Modelvliegen vertelt Marcel Möring het ontroerende verhaal van een verloren paradijs. Het is de geschiedenis van drie mensen - vader, moeder en hun vroegwijze zoon - die in korte tijd de weg afleggen van betrekkelijke onschuld naar kennis van goed en kwaad.

De jongen heeft zijn vader, een voormalige piloot en zijn moeder werk bezorgt en zelf doet hij dapper mee: de familie zet tientallen modelvliegtuigen per dag in elkaar. Hun geluk en geborgenheid wordt verstoord door een onverwachte bezoeker. Zijn komst brengt oude gevoelens van loyaliteit, liefde en haat tot leven en zorgt ervoor dat de dingen nooit meer zullen zijn zoals ze waren.

Details

Imprint

Cossee, Uitgeverij

Uitgever

Cossee, Uitgeverij

Publicatiedatum

5 maart 2013

ISBN

9789059364202

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 13 min

Bestandsgrootte

123 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Marcel Möring (1957) debuteerde in 1990 met de roman Mendels erfenis, die bekroond werd met de Geertjan Lubberhuizenprijs voor het beste debuut. Ook zijn romans Het grote verlangen (1993) en In Babylon (1998) werden bekroond en in verschillende talen vertaald. In 2006 verschijnt zijn langverwachte grote roman DIS.

Meer auteur Marcel Möring Bekijk alles

Het grote verlangen

Het grote verlangen

Marcel Möring

€ 13,99
In Babylon

In Babylon

Marcel Möring

€ 13,99