Luistervoorbeeld

Opnieuw beginnen

Auteur Dorinde van Oort
Spreker Dorinde van Oort
Speelduur 52m 14s
€ 7,60

Beschrijving

In Opnieuw beginnen treden voor de lezers van Dorinde van Oorts succesvolle boek Vrouw in de schaduw bekende personages op. Emma is op de thee bij haar ouders Mary en Lepel want ze wil meer te weten komen over haar oom Johan. Die verre oom uit Indië aan wiens zeldzame bezoeken zij een bijzondere herinnering heeft. Hij is het die haar in de muziek inwijdt en haar ook een andere kijk op het leven geeft. Als oom Johan met zijn vrouw repatrieert en weer naar Holland komt, is Emma's teleurstelling groot, dat ze zo ver weg gaan wonen. Nu blijven de felbegeerde ontmoetingen nog steeds sporadisch.

In Opnieuw beginnen kijkt Emma terug op een belangrijke periode in haar leven, die ze nu in een ander licht moet gaan zien.

Foto: Chris van Houts

Details

ImprintCossee, Uitgeverij
UitgeverCossee
Publicatiedatum 5 maart 2013
ISBN 9789059364233
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 52m 14s
Bestandsgrootte 48 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Dorinde van Oort (1946) debuteerde met de verhalenbundel Meisje voor halve nachten. Haar familieroman Vrouw in de schaduw is een bestseller. Maarten 't Hart schreef erover: 'Ik kon er niet vanaf blijven, moest weten hoe het zou aflopen. Het is grandioos!' Ook verscheen de roman Vrouwenvlees. In Opnieuw beginnen ontmoeten we de vertelster Emma uit Vrouw in de schaduw weer. Ze is dol op muziek, net als haar oom Johan...
Dorinde van Oort heeft tijdens haar vele optredens in de boekhandels laten horen dat ze prachtig voorleest. Ook met dit verhaal houdt ze haar gehoor volledig in de ban.

Toon aanbod