Luistervoorbeeld

De Duiventil

Auteur Gerda Ronhaar
Spreker Tessa de Kleer-den Ouden
Speelduur 9u 39m 40s
€ 15,95

Beschrijving

In het leven van de familie van Til komt een grote verandering als dokter Van Til besluit een praktijk op het platteland over te nemen. Hierdoor moet het hele gezin, bestaande uit tien personen, verhuizen. Dat brengt de nodige drukte en spanning met zich mee.

Tot grote opluchting van de vijftienjarige Jojanneke van Til komen ze naast de familie van Bruggen te wonen. Jojanneke sluit vriendschap met Sandra, die ook erg in de smaak valt bij haar oudere broer.

Enkele weken na de verhuizing krijgt Jojanneke een ernstig ongeluk. Haar leven hangt aan een zijden draadje. Ze brengt een bewogen tijd door in het ziekenhuis, waar ze de achttienjarige Carla ontmoet. Haar been is geamputeerd en ze heeft het erg moeilijk. Jojanneke praat veel met haar over het geloof en dat mist zijn uitwerking niet...

Details

ImprintUitgeverij MES
UitgeverMES
Publicatiedatum 27 oktober 2011
ISBN 9789059521612
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 39m 40s
Bestandsgrootte 696 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerda Ronhaar (1955) is een Nederlandse schrijfster van jeugdboeken. Haar debuut was in 1998 met De duiventil. Dit groeide uit tot een christelijke boekenreeks voor tieners vanaf twaalf jaar. Ze schrijft ook boeken voor jongere kinderen.

Toon aanbod