Luistervoorbeeld

Wie stuurt oma een kaartje?

Auteur Gerda Luytjes-Mensink
Spreker Gerda Luytjes-Mensink
Speelduur 1u 19m 50s
€ 7,95

Beschrijving

Anne en Tom hebben een plan. Maar dat plan mag niemand weten. Ze gaan de oma van Anne verrassen. Op haar verjaardag!

Het is heel moeilijk om het plan uit te voeren. Maar Anne en Tom werken er heel hard aan. De politie helpt zelfs mee.

Als oma eindelijk jarig is, wordt ze wel heel erg verwend. Met cadeaus, en met nog veel meer. En dan moeten Anne en Tom hun geheim wel vertellen.

Inhoud
1. Naar oma
2. In het park
3. Een heel mooi plan
4. Het geheim
5. Die twee zijn druk
6. Bij de politie
7. Naar de winkel
8. Brieven posten
9. Post en bezoek
10. Nog meer bezoek

Details

ImprintUitgeverij MES
UitgeverMES
Publicatiedatum 26 juni 2013
ISBN 9789059521896
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 19m 50s
Bestandsgrootte 74 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerda Luytjes-Mensink (1957) is geboren in Zuna, een buurtschap tussen Rijssen en Nijverdal. Een kleuterschool was er nog niet, dus Gerda Luytjes-Mensink ging voor het eerst naar school toen ze 6 jaar was. Omdat ze thuis altijd dialect spraken, leerde Gerda Luytjes-Mensink op school eigenlijk pas de Nederlandse taal. De fietstocht naar school duurde ongeveer twintig minuten. Omdat Gerda Luytjes-Mensink vijf broers en drie zussen heb, was er altijd wel een broer of zus die met haar mee fietste. En ‘s winters, als er veel sneeuw lag, liepen ze naar school. Na de basisschool ging Gerda Luytjes-Mensink naar de Mavo in Rijssen. Frans, Nederlands en Wiskunde waren haar favoriete vakken.

Toen Gerda Luytjes-Mensink na vier jaar haar diploma haalde, wilde ze graag in een inrichting voor verstandelijk gehandicapten werken. En zo heeft Gerda Luytjes-Mensink negen jaar met lichamelijk en verstandelijk gehandicapten in Ermelo gewerkt, met veel plezier. Gerda Luytjes-Mensink trouwde in 1982 met haar man Jan. Hij was tuinman. Ze gingen in Harderwijk wonen en kregen twee kinderen: Gerrit (1984) en Ria (1985). Gerda Luytjes-Mensink hield zich in de eerste plaats bezig in de huishouding. Daarnaast had ze nog tijd over om - samen met twee collega’s leiding te geven aan een peuterclubje/bijbelclubje. Vanaf 1993 wonen ze in Rijssen.

Toon aanbod