Luistervoorbeeld

Pauls eerste zwemles

Auteur Gerda Luytjes-Mensink
Spreker Herman Schaeffer
Speelduur 37m 20s
€ 7,95

Beschrijving

Paul zou best wel zwemmen willen leren, maar... het lijkt hem zo eng.
Veel kinderen uit zijn klas gaan op woensdagmiddag naar zwemles. Dat vindt Paul niet fijn, want dan is er niemand met wie hij kan spelen.

Als Paul zegt dat hij ook op zwemles wil, heeft hij meteen spijt. En dan doet hij domme dingen. Maar het allerdomste gebeurt als Paul naar de eerste zwemles gaat!

Inhoud
1. Naar school
2. Moeder heeft een plan
3. Naar het zwembad
4. Lisa is ziek
5. Naar de stad
6. Post
7. De broek is zoek
8. De eerste zwemles
9. Een geheim in de winkel
10. Wat zit er in die mand?

Details

ImprintUitgeverij MES
UitgeverMES
Publicatiedatum 26 juni 2013
ISBN 9789059521926
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 37m 20s
Bestandsgrootte 33 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerda Luytjes-Mensink (1957) is geboren in Zuna, een buurtschap tussen Rijssen en Nijverdal. Een kleuterschool was er nog niet, dus Gerda Luytjes-Mensink ging voor het eerst naar school toen ze 6 jaar was. Omdat ze thuis altijd dialect spraken, leerde Gerda Luytjes-Mensink op school eigenlijk pas de Nederlandse taal. De fietstocht naar school duurde ongeveer twintig minuten. Omdat Gerda Luytjes-Mensink vijf broers en drie zussen heb, was er altijd wel een broer of zus die met haar mee fietste. En ‘s winters, als er veel sneeuw lag, liepen ze naar school. Na de basisschool ging Gerda Luytjes-Mensink naar de Mavo in Rijssen. Frans, Nederlands en Wiskunde waren haar favoriete vakken.

Toen Gerda Luytjes-Mensink na vier jaar haar diploma haalde, wilde ze graag in een inrichting voor verstandelijk gehandicapten werken. En zo heeft Gerda Luytjes-Mensink negen jaar met lichamelijk en verstandelijk gehandicapten in Ermelo gewerkt, met veel plezier. Gerda Luytjes-Mensink trouwde in 1982 met haar man Jan. Hij was tuinman. Ze gingen in Harderwijk wonen en kregen twee kinderen: Gerrit (1984) en Ria (1985). Gerda Luytjes-Mensink hield zich in de eerste plaats bezig in de huishouding. Daarnaast had ze nog tijd over om - samen met twee collega’s leiding te geven aan een peuterclubje/bijbelclubje. Vanaf 1993 wonen ze in Rijssen.

Toon aanbod