Verstrikt
Verstrikt
Nog geen fragment

Verstrikt

Zenuwslopende thriller in de nieuwe Reykjavik Noir-serie. Bij een vechtscheiding verliest Sonja de voogdij over haar zoon. In haar wanhoop zegt ze ja tegen een voorstel om coca­ïne te smokkelen.

€ 12,99

Beschrijving

Deel 1 van de Reykjavik Noir-trilogie

Internationale bestseller, verkozen tot Thriller van het Jaar door The New York Journal of Books

Ze maakte één verkeerde keus. En nu is er geen uitweg.


Bij een vechtscheiding verliest Sonja de voogdij over haar zoon. Ze wil alles doen om hem terug te krijgen, maar kan zich geen dure advocaat veroorloven. In haar wanhoop zegt ze ja tegen een voorstel om coca­ïne naar IJsland te smokkelen. Een paar keer maar, tot ze genoeg geld heeft. Maar al snel blijkt dat je niet zomaar uit de drugswereld kunt stappen.

Terwijl Sonja verwoed naar een uitweg zoekt, wordt haar situatie nog penibeler als douanebeambte Bragi haar verdacht begint te vinden. Bovendien is ze verwikkeld in een complexe relatie met Agla, een bankmedewerkster die mogelijk vervolgd wordt voor haar rol in de financiële crisis. Hoe ver moet Sonja gaan om haar leven weer op de rit te krijgen?

'Verstrikt' is een zenuwslopende thriller, waarin de verschillende verhaallijnen een web vormen waaruit je ook als lezer niet zomaar loskomt. Het IJslandse antwoord op 'Griselda', 'Breaking Bad' en 'Catch Me If You Can'.

'Zenuwslopend spannend. Een buitengewone thriller die Lilja's plaats bevestigt als een van IJslands beste misdaadschrijvers.' - Yrsa Sigurðardóttir

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

29 augustus 2024

ISBN

9789062223367

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Phaedra Kwant Bekijk alles

Autocratie bv

Anne Applebaum

€ 14,99

Ik zie je aan de overkant

Brenda Meuleman

€ 14,99
Messalina

Messalina

Honor Cargill-Martin

€ 14,99
T.S. - Taylor Swift
€ 9,99