Luistervoorbeeld

Elfenkind

Een ontroerend verhaal uit het oude Keltische Wales
Auteur Remmelt Mastebroek
Voorlezer Martine Bunschoten-Lage, Henne Vulperhorst
Speelduur 8u 30m 23s
€ 9,95

Beschrijving

Elfenkind is het ontroerende verhaal van Gwendelyn, een jonge vrouw die opgroeit in het oude Keltische Wales, een land vol legenden en verhalen. Ze is op zoek naar iets wat haar leven kan vullen, naar iemand die haar van haar sombere karakter kan bevrijden.

Haar lange en moeizame reis leidt langs de vele religieuze plaatsen die haar land rijk is. Haar zoektocht lijkt tevergeefs totdat ze iemand ontmoet die haar de ogen opent.

Een schitterend verhaal met een diepe boodschap.

Details

ImprintUitgeverij Novapres
UitgeverNovapres
Publicatiedatum 22 november 2011
ISBN 9789063189211
Taal Nederlands
Speelduur 8u 30m 23s
Bestandsgrootte 271 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Remmelt Mastebroek
Remmelt Mastebroek

Remmelt Mastebroek (1961) is geboren in een middelgrote industriestad in het oosten van het land. Hij groeide op in Bunschoten-Spakenburg en woont momenteel in het groen aan de rand van Amersfoort in het oude dorp Hoogland. Al meer dan vijfentwintig jaar is hij gelukkig getrouwd met Petra. Samen mochten zij drie kinderen krijgen en opvoeden.

In hun leven was tot nu toe weinig windstilte. Vaak was er storm en waren de golven zo hoog dat de horizon nauwelijks in het oog kon worden gehouden. Met zoveel heftigheid, fysiek en psychisch, kun je meerdere kanten op, vindt Remmelt. 'Wij hebben er veel van mogen leren en zijn door alles heen gegroeid. Al was deze groei vaak niet eenvoudig.'

Na de laatste grote 'golf' in hun leven is Remmelt, naast het reguliere werk dat hij doet, gaan schrijven en spreken. Hij voelde dat hij dit moest doen. Iets in hem dreef hem voort en spoorde hem aan dit te doen.

'De boeken die ik schrijf, moeten toegevoegde waarde hebben. We hebben tenslotte niet voor niets zo'n heftig leven gehad. Met andere woorden: verdriet is te kostbaar om verloren te laten gaan. Daar moet je iets mee doen. Dit probeer ik ten diepste in mijn boeken te communiceren,' aldus Remmelt.

Remmelts voorouders van zijn vaders zijde zijn geboren en getogen op het oude Schokland, het inmiddels ontruimde en ingepolderde eiland in de Zuiderzee. Vandaar dat het water bleef trekken. Een groot aantal jaren hebben zij dan ook met hun gezin in Bunschoten gewoond en gewerkt.

Toon aanbod